Recent content by aarrik

  1. aarrik

    Bagaimana anda bermula semasa buat email makerting yang pertama?

    As salam. Yang penting untuk permulaan anda perlu bentuk persahabatan dengan subscriber. Perkenalkan diri kita dan dalam beberapa email berikutnya tugas anda untuk memperkukuhkan lagi hubungan itu sehingga sampai tahap mereka boleh menerima anda sebagai rakan.
  2. aarrik

    Vote Design Baju WC 2012

    pilihan saya ~ T03
  3. aarrik

    Pening teman memikirkannya

    Itu yang sedih sikit tu, ibu bapa kita ni ada sesetengah tu over protective sangat. Tak soal selidik dulu, terus menuding jadi ke pihak ketiga. Saya dulu masa anak2 saya belum sekolah ada jugak saya didik cuci tandas, tapi bila dah remaja, dah masuk persekitaran di luar, tak de pulak nampaknya...
  4. aarrik

    Pening teman memikirkannya

    memang banyak kes camni, menyalahgunakan kemahiran yang dianugerah Yang Maha Esa
  5. aarrik

    Bersama-sama Kita Baiki Diri Kita...

    Maaflah sebab lama jugak menyepi, sibuk banyak sangat hal yang nak di buat. Bercakap tentang sibuk, teringin pulak rasanya nak bincang-bincang sikit tentang time management. Tambahan dalam dunia sekarang ni yang penuh dengan cabaran, penuh dengan tekanan, di mana semuanya nak cepat, kena siap...
  6. aarrik

    Assalamualaikum Ardeez, Bisnes ini memang unik kerana ada 2 sumber pendapatan, dari jaringan...

    Assalamualaikum Ardeez, Bisnes ini memang unik kerana ada 2 sumber pendapatan, dari jaringan tempatan dan antarabangsa. Tak perlu jumpa pelanggan cuma guna internet dan sms saja untuk cari pelanggan. Klik di laman web ini, untuk lihat sendiri: http://tinyurl.com/2PeluangHebat Semoga...
  7. aarrik

    Siapa ada business best? Saya nak tahu...

    Saya tak taulah sama ada bisnes ni bes ke tidak, tapi apa yg saya tau, dianya unik sebab ada 2 sumber pendapatan dalam RM dan USD. Saya baru join seminggu lebih, alhamdulillah dah dapat seorang downline dan pulang modal. Cubalah, saya pun baru jugak. => http://tinyurl.com/2PeluangHebat
  8. aarrik

    Ape bisnes korang buat sekarang ?

    Saya baru dalam dunia internet ni, baru2 ni saya dpt email offer saya satu bisnes. Ambil masa juga nak decide sebab baru lagi. Skrg dah lebih seminggu saya join, alhamdulillah dah dapat sorang downline dan pulang modal. Best pulak tu bisnes ni offer 2 sumber pendapatan satu dari pasaran...
  9. aarrik

    Bayangkanlah!

    Bayangkan ini - [ Pendapatan Tunai ] - Anda mendapat satu penajaan baru (maka, anda perolehi RM100), dan orang yang baru anda taja berkenaan akan memberikan 2 penajaan yang diperolehinya kepada anda (anda mendapat 2 x RM100 = RM200). Bayangkan pula, 2 orang berkenaan pula akan memberikan 2...
  10. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)...
  11. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)...
  12. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan...
  13. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)...
  14. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)...
  15. aarrik

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza...

    2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI! Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi.. ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!! PENDAPATAN HARIAN RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan...
Top