1
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • 2 dalam 1 ~ BUKAN JANJI TAPI PASTI!

    Satu perniagaan baru yang memberikan dimensi berbeza seluruh dunia
    dan dijangka bakal menggemparkan dunia perniagaan internet sedikit masa lagi..

    ANDA AKAN MENERIMA PENDAPATAN DALAM 2 CARA!!

    PENDAPATAN HARIAN
    RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)

    PENDAPATAN MINGGUAN (Plan Antarabangsa)
    USD 16 Untuk Setiap Pengaktifan
    bonus pairing 15 percent
    bonus matching 25 percent

    PRODUK
    Acai Berry (1001 Khasiat) - Panjang cerita produk ni..nanti tgk ler kat web..

    KEHEBATAN TOOLS PROMOSI
    ~ termasuk bulk SMS


    Lihat Website Sekarang>>>http://tinyurl.com/2PeluangHebat

    Nasihat: Kalau nak betul2 complete dan faham, elok daftar dahulu (percuma jer) sebab
    penerangan complete dalam website ni berperingkat-peringkat..Jangan risau, daftar free jer..

    Lihat Website Sekarang>>>http://tinyurl.com/2PeluangHebat

    Salam, semoga berjaya.
    salam..........bro....pe citer kak cik?nak tunggu lg ke?KKK....Kak cik Kuat Kencing........KKK...Kencing kawan Komuniti......KKK...Kena Kencingla....Ko...
    Hai,

    Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

    Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

    Thread jualan ebook tersebut disini!

    Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    bro..hang bleh pos aku x sampel kecik tu satu..aku nak rasa tgk..la ni market produk tu dah sampai mana?...benda ni baru start ke dah lama...yang komersial ni...nnti kalu hang deal dgn aku laa ...hang bleh email aku harga dia skali...harga borong dan harga market...nampak mcm sodap jee...utk pengetahuan hang aku pun chef gak..hehhe
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top