Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
  1. Tak penah nampak produk ni?
    Tu tanda produk ni produk baru..hehe

    Saya nak ajak akak2 abg2 semua berniaga online secara trading dgn saya,Saya akan guide A-Z sampai jadi! Dan saya akan adakan class online secara percuma.

    Saya tak janjikan bulan dan bintang,tapi peluang yang terang ;)

    Produk ni bagus tau tuk masalah kulit berlubang korang. Testimonial pun ada dah..

    Wassap 013-2701299 untuk tau lebih lanjut

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jom tambah duit dengan berniaga!

    Untung 1 produk rm10 - rm20, kalau sehari 10 produk terjual. Tak 30 hari rm5700 sebulan?? Masyukkk oooo..

    Produk keras tahun ni, sebab berkesan gilerr...
    Wassap 013-2701299 utk jadi agent dan sub agent.

    Training berniaga online dan retail akan dia adakan setiap 2minggu bagi yang mendaftar sebagai agent/subagent

    [​IMG]
    Keterangan Produk dan testimoni
    Produk laku keras E-Online Store NNIZ Cahaya: Profix- Rahsia Penyelesaian Muka berlubang Vitamin Krim Pantas dan Selamat