Color
Background color
Background image
Border Color
Font Type
Font Size
 1. Saya nak offer kepada beberapa orang untuk dapatkan secara percuma system nie nak tahu lebih lanjut pergi di Payment Gateway + Affiliate Tracking System | gerobok buku
 2. Ivmist ini sudah dikenali ramai kerana keberkesanannya dalam menyembuhkan penyakit seperti resdung, menghilangkan migrain, menghilangkan sakit kepala, menghilangkan jerawat & jeragat kronik, menghilangkan selsema yang berpanjangan, menghilangkan bersin, senggugut, buasir, menghilangkan sakit gigi & sakit mata, menghilangkan sakit pinggang, menghilangkan kurap atau panau, menghilangkan terkena air panas, menghilangkan gout, menghilangkan kuku cekam, menghilangkan gigitan serangga bisa, mengawal rambut gugur.

  Selain itu, Ivmist ini juga dibuat dari bahan-bahan herba yang diperakui keberkesanannya.Bahan-bahannya ialah habbatus sauda, saffron, serai, limau purut, minyak argan, minyak eucalyptus, minyak kelapa dara, minyak halia, ekstrak pudina, dan halia bara.

  Ivmist ini juga telah diperakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT140703823K

  Harga sebenar RM29.90 harga promosi hanya RM25

  dan istimewanya lagi jika anda order lebih daripada 8 botol anda akan dapat free shipping ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

  Jika berminat sila sms atau whatsapp 0175182078

  Attached Files: