Pergi Seminar Online Marketing,Balik Hilang Arah

Published by Rizal Othman in the blog Rizal Othman's blog. Views: 1579

Pernah tak korang pergi seminar belajar online marketing sehari,dua hari,3 hari.

Betul ke korang balik dari seminar tu pastu boleh ingat balik semua yang di ajar masa seminar tu.

Tapi kira OK la kan,ada buat Nota semua kan,so boleh refer balik Nota.

Tapi bila apply,kalau tak jadi camna,camna nak tanya balik sifu yang ajar seminar tu.Nak contact dia conform buzy

Takkan nak masuk seminar lagi,pastu nak kena kena masuk advance kelas pulak.

Nasib baik la saya ada kenal sorang sifu online marketing ni,dia punya cara memang berbeza dengan sifu-sifu lain.

Yang bestnya bila kita apply ilmu yang di ajar,kalau tak tahu boleh terus bertanya.

pastu pulak,dia akan bagi ilmu yang kita boleh belajar dari rumah terus sambil makan popcorn

tak payah nak pergi seminar lagi dah.

memang terbaik la cara sifu ni.

Korang mesti nak tahu sape sifu ni kan,korang mesti nak sangat ilmu dari sifu ni,rugi kalau korang tak ambik ilmu dia.

takpe lah,korang tekan dulu tulisan biru kat bawah ni nanti baru korang tahu apa yang saya cuba nak sampaikan ni,mesti korang excited punya lah nak join

You need to be logged in to comment