Mencari Agent dan Dropship untuk produk baru LAKU KERAS

Published by nora lee in the blog nora lee's blog. Views: 739

Tak penah nampak produk ni?
Tu tanda produk ni produk baru..hehe

Saya nak ajak akak2 abg2 semua berniaga online secara trading dgn saya,Saya akan guide A-Z sampai jadi! Dan saya akan adakan class online secara percuma.

Saya tak janjikan bulan dan bintang,tapi peluang yang terang ;)

Produk ni bagus tau tuk masalah kulit berlubang korang. Testimonial pun ada dah..

Wassap 013-2701299 untuk tau lebih lanjut

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jom tambah duit dengan berniaga!

Untung 1 produk rm10 - rm20, kalau sehari 10 produk terjual. Tak 30 hari rm5700 sebulan?? Masyukkk oooo..

Produk keras tahun ni, sebab berkesan gilerr...
Wassap 013-2701299 utk jadi agent dan sub agent.

Training berniaga online dan retail akan dia adakan setiap 2minggu bagi yang mendaftar sebagai agent/subagent

[​IMG]
Keterangan Produk dan testimoni
Produk laku keras E-Online Store NNIZ Cahaya: Profix- Rahsia Penyelesaian Muka berlubang Vitamin Krim Pantas dan Selamat
  • nora lee
  • nora lee
You need to be logged in to comment