Duit Komisyen Menyelamatkan Aku

Published by tyra in the blog tyra's blog. Views: 971

Beberapa bulan yg lepas, aku join 1 group affiliate marketing. Hampir setiap hari aku promote. Bukan senang nak tarik orang. Tapi, aku berusaha gak. Akhirnya, bulan lepas aku dapat 4 sale. Tau tak, affiliate marketing adalah satu-satunya medium menjana income yg sgt mudah kerna tidak perlu mengeluarkan sevarang modal. Hanya promote dan tarik orang join. Dan yang paling bestnye, affiliate marketing dari sifu yg tgh glamour sekarang ni, dia bgi komisen yg gila2 poyo dan strong !

Tak pernah lgi aku jumpa affiliate program yg bgi komisyen gila byk mcm nie. Satu sale Rm50 ! Rm50 beb ! Byk kan? So, aku dptla Rm200. Free free je dpt komisyen byk tu. .

Dok tggu hujung bulan, poket mmg dh kering sgt. Nasib baik lah dpt komisyen nie setiap minggu iaitu pda setiap hari Jumaat.

Sedikit sebanyak, komisyen ni telah menyelamatkan sya. Maklumlah, duit belanja selalu tak cukup !

Sekarang dh boleh tarik nafas lega. .

Korang nak tau tak ape affiliate program giler poyo dan strong tu?

JOM CHAT !

Anda memang rugi klu tak join affiliate program ini !

Orang yang berjaya adalah orang yang rajin !
You need to be logged in to comment