Viewing blog entries in category: Kerjaya

 • ProfHariz
  Peperiksaan Latihan Separa Perubatan pada 14 September 2015? Anda mahukan Tips dan Rujukan bagi peperiksaan latihan separa perubatan bertaraf diploma yang paling terbaru dan terkini? Disini adalah tempat yang tepat untuk anda dapatkan Contoh Soalan Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan.

  Dimana saya akan berkongsikan orang yang tepat bagi membantu anda membuat persiapan dan persediaan menghadapi Peperiksaan Latihan Separa Perubatan.

  Sebelum anda pergi dengan lebih jauh, suka untuk saya kongsikan bagi anda yang sebelum ini pernah mengisi borang SPA dalam Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma tetapi anda belum menerima sebarang SMS ataupun email jemputan daripada pihak SPA. Sila buat semakan melalui pautan link di bawah:

  Tahniah saya ucapkan sekiranya nama anda terpilih dalam peperiksaan tersebut. Untuk pengetahuan semua, Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan tidak sama format dengan peperiksaan offline sebelum ini. Peperiksaan kali ini dibahagikan kepada dua seksyen.

  1. Seksyen A - Pengetahuan AM
  2. Seksyen B - Ujian Psikometrik

  Apa yang perlu anda sediakan untuk menghadapi peperiksaan online ini ialah sebuah komputer yang mempunyai taian internet dan supporter serta Nota Rujukan Peperiksaan Latihan Separa Perubatan secara percuma yang disediakan oleh Prof Hariz. Sila klik dan download percuma pada link berikut

  Apa yang anda perlu lakukan hanyalah isi maklumat pada link di atas dan terus semak email anda untuk terus menerus dapatkan tips dan nota rujukan bagi menghadapi Peperiksaan Online Latihan Separa Perubatan pada 14 September 2015 ini. Saya doakan anda berjaya