Teknologi WHAT IS THAT????

Discussion in 'Teknologi & Gajet' started by Aliff, Dec 1, 2016.

Share This Page

  1. Aliff

    freshman

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Iphone SE???
    Design mcm iPhone 5 tapi pocket size...!
    bagi saya agak mahal la...!
    ada cara lain tak nak beli tapi yang murah2?
     
    #1 Aliff, Dec 1, 2016
    Last edited: Dec 2, 2016
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. guliman

    freshman

    Joined:
    Aug 16, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    lps iPhone 7 dah keluar, semua iPhone model lama pun dah turun harga...
    Cuba pi check dekat 11street harga iPhone Se berape skrg, kdg2 blh dpt discount jugak kat situ, lagi murah.
     
  4. Farid Oshman

    freshman

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cuba try dengan celcom pakej. Banyak murah je bro
     
  5. Farid Oshman

    freshman

    Joined:
    Dec 5, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cuba try dengan celcom pakej. Banyak murah je bro
     
  6. cayaya

    freshman

    Joined:
    Dec 6, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mana ada murah wehh. Kalau murah, aku dah boleh beli wehh. Try dengan celcom? Lagi tak laa weh, aku dengar line dorang problem sekarang nii.
     
  7. cayaya

    freshman

    Joined:
    Dec 6, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mana ada murah wehh. Kalau murah, aku dah boleh beli wehh. Try dengan celcom? Lagi tak laa weh, aku dengar line dorang problem sekarang nii.
     
  8. Hilmii88

    freshman

    Joined:
    Dec 6, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dulu saya penah guna digi and kawan saya rekemen kan Celcom, sebab tu I tukar telco I kpd Celcom
    dah upgarde, mana2 pun ade 4G skrg...+Bersorak+
     
  9. Siti007

    Newbie

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    mungkin sebab lepas upgrade tower tu kot...ye lah...sebelum ni kan line teruk giler...i pun ade dengar yg Celcom ade gak wat pakej Iphone SE kan?
     
  10. Fatin Erina

    freshman

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sekarang nii if nak cari phone murah ke apa baik sign up dgn mana2 telco. xya pening2 dgn nak beli top up ke apa .. lagi pun iphone SE murah je if ambk skli ngn plan celcom. memang kalau bg saya better sign up dgn telco la
     
  11. Fatin Erina

    freshman

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sekarang nii if nak cari phone murah ke apa baik sign up dgn mana2 telco. xya pening2 dgn nak beli top up ke apa .. lagi pun iphone SE murah je if ambk skli ngn plan celcom. memang kalau bg saya better sign up dgn telco la
     
  12. Azmi haqiem

    freshman

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ye celcom skrg mmg ada buat promotion tuk sapa yg nak ambk iphone se ngn package plan skli .. tak silap rm288 je kot iphone se tu klo ambl ngn plan .. haa oky apa huu better ambk ngn plan skli kann banyak untung hehe
     
  13. wan ismail

    freshman

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tengok jugak...bukan semua plan boleh bagi benefit yang sama dan bagus...tapi bagi saya sebagai pengguna Celcom First Gold,saya berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan...saya dapat handphone dan data quota yg berganda2...lagipun dekat tempat saya ni line okay jer...
     

ibeli4u

Share This Page