Steam Games!! Apa game yg popular?

Discussion in 'Permainan Digital' started by Amir090, Apr 15, 2017.

Share This Page

  1. Amir090

    freshman

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku baru dl steam nk tau apa game yg best ye?? Blh add kwn ke?? Yg aku tau D2 je. Lain ada apa lagi ye? Baru je dapat pc baru aku.
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Jamil sharol

    freshman

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Byk lagi bro. Banyak game bro. Ko check kat free to play bro. Apa spec pc ko tu? Berapa ko beli?
    --- Post updated ---
     
  5. BBoyOG

    freshman

    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    D2 dah lama ada. Kalau nk main baru susah kecuali ada org ajar. Dulu aku boleh la, ada org ajar sikit. Bagi id ko. tegok nk add x.
     
  6. Amoi Alya

    freshman

    Joined:
    Apr 17, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku pun selalu guna D2 pastu guna boost top up bila nak topup sbb tak yah g kedai dah nak topup sbb guna through online banking je.
    Baru tak kacau nak main game, settle masalah aku nak topup. Tak payah nak suruh adik aku ke apa. Nanti dia mintak upah bagai pulak g kedai beli topup. haha
     
  7. khairul091

    freshman

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Biasa la. Aku pun sama je. Adik aku college dia dekat kat cc. Selalu suruh beli pun kena bagi upah. Tapi yg ko cakap in Boost x ada byr lebih ke? Ko tau kan GST is EVERYWHERE
    --- Post updated ---
    --- Post updated ---
    --- Post updated ---

    Aku ada main Steam tapi kawan list dah ramai. Kalau ko nk boleh add 2nd ID kat steam.
    --- Post updated ---
     
  8. faizal888

    freshman

    Joined:
    Apr 19, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada caj GST ke?? nk dpt point korg ckap tu ada had ke byk2 mn nk kna tpup?atau janji ko tpup?
     
  9. Adamchig

    freshman

    Joined:
    Apr 19, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
    --- Post updated ---
    Ada GST ke tapi aku rasa berbaloi laa sebab kalau beli kat kedai pon masa and cost lagi sama je. Tapi kalau topup guna boost up ni siap boleh boost lagi topup pastu ada reward bila topup rm5. Kira berbaloi laa tu ada gst ke tak ada pun.
     
  10. PlayYie

    freshman

    Joined:
    Apr 19, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku suka yg part dapat extra boost tu kalau org guna promo code kau. Aku duk suruh kawan2 aku sign up app boost top up ni tapi app ni pun okay laa senang sikit nak topup ke apa sebab online je.
     
  11. Amir090

    freshman

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada x refferal code? Aku nk guna. Kalau ada nk 5RM free boost ok akan send. PM aku no. Hehehe.
    --- Post updated ---
    Betul tu.... GST tu susah. Kalau app in pun kena gst susah jugak. kdg2 malas nk jalan ke kedia utk beli><
     
  12. bisk0t

    freshman

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dekat steam banyak games2 yg best ade kan?
     
  13. kuro312

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dalam steam aku main dota2 je la,, nak main game lain byk yg kena byr huhu
     

ibeli4u

Share This Page