[SCRAPEBOX] Blog Commenting Service | Comment Dekat Blog Orang Sampai Muntah!

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by GoMonsta, Mar 3, 2011.

Share This Page

  1. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    PER : Service Buat beribu-ribu Backlink Ke blog Anda! :-O

    [​IMG]

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

    Dari Meja : WikiServo & TheWhiteSEO Crew

    Anda tak rasa penat @ sangat letih ke bila Blog walking? Letihkan nak buat comment satu per satu just untuk dapatkan traffik dan Untuk naikkan ranking blog anda ?...

    Blog commenting adalah satu proses yang sangat meletihkan dan memakan masa yang banyak!. Jimatkan masa anda sambil minum kopi @ makan biskut serta main game. biarkan saya dan Crew-crew saya lakukan untuk anda. Anda boleh rest.


    [​IMG]

    Saya tawarkan anda servis blog commenting service dengan menggunakan Tool yang powerful iaitu ScrapeBox!!.... Dapatkan beribu-ribu backlink ke website anda tanpa anda perlu memenatkan badan anda. Work Smart!

    Lihat itrader : Trusted Seller mahupun sebagai buyer.

    pilh PackagE-package yang saya telah sediakan Untuk anda. : Istimewa Untuk Warga WC.

    -------------
    PACKAGE
    -------------


    1000 @ 1K Backlink
    RM 8


    5000 @ 5K Backlink
    RM 16


    10,000 @ 10 K backlink
    RM 32


    20,000 @ 20K Backlink
    RM 64


    30,000 @ 30K backlink
    RM 86

    CUSTOM PACKAGE
    ~ Sila PM untuk Quotation

    Hantarkan dalam format :

    - Seberapa banyak URL yang anda mahu bagi
    - Sebanyak mana Keyword yang anda mahu bagi.


    PAYMENT DETAIL :

    Maybank : 157102555446
    MOHD FAUZI BIN SAAD
    Email : TheWhiteSEO @ Gmail . com

    Cimb Clicks :
    Mohd Fauzi Bin Saad
    08050001563207
    Email : TheWhiteSEO @ Gmail . com

    Paypal : C o d e . c o m 1 1 @ G m a i l . c o m

    Yang Ikhlas,
    WikiServo & TheWhiteSEO Crew.

    10 REVIEW COPY AVAILABLE ;



    JAMINAN LIVE COMMENT
    Sekarang anda boleh amik servis ni dengan confident​
     
    #1 GoMonsta, Mar 3, 2011
    Last edited: Mar 27, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. EZ FanPage

    Senior

    Joined:
    Jan 29, 2011
    Messages:
    864
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Itu dia, product SweetFunny (ScrapeBox) dah masuk WC.

    Bro beli software ke atau outsource kat bhw?

    Servis baik ni..All the best!
     
  5. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada Team 5 Org bro. ;) kita kongsi2 Resources. work As a team. Tapi tiap2 Org wajib ada ScrapeBox sebab handle banyak order sehari. :)
     
    #3 GoMonsta, Mar 3, 2011
    Last edited: Mar 27, 2011
  6. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Reserve Post For Q & A.


    Yup, Auto approved.

    OBL (out Bound Link) selalu menjadi isu. sebenarnya ia xkan bagi effect apa2 pun kalau pun high OBL. Prove sila lihat case study terry disini atau tgok kalau xpercaya lagi sila dgar betul2 t apa yg matt cutts dah katakan(engineer google) disini.

    kesimpulannya...

    xkira amik package manapun...

    - Berapa byk URL yang anda nak bagi dalam satu2 blast pun boley.
    - Berapa banyak keyword pun xpa..


    Asalkan xmelibatkan porno/illegal atau drug.

    Dalam bahasa baku : berapa byk url dan keyword korg nak bagi kat aku blast pun daku terima. :))
     
    #4 GoMonsta, Mar 3, 2011
    Last edited: Mar 27, 2011
  7. yoji

    Senior

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    1,988
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    yg nie autoapprove komen ke bro..
    ke kena tggu admin approve..
     
  8. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yah.. itu dia bro yoji. Lama xnampak. Auto approved bro. :)
     
  9. yoji

    Senior

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    1,988
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    terbaik.. bookmark dlu..:)
     
  10. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    okies bro, afdzal nanti dia nak kontek bro.
     
  11. Rash

    Super Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,226
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Cayala bro dah masuk servis backlinks lagi :) WC semakin maju!
     
  12. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro pun apa kurangnya. Masta SEO gak tu. ;) Moga WC lebih maju.
     
  13. pendita_gila007

    Newbie

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    woww...sb dh masuk wc....bes...bes...
     
  14. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yezzaa.. :D
     
  15. abedin

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    751
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    OBL kt page yg dikomen bape?
     
  16. SyahrulEffendee

    Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    687
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    servis terbaik. tahniah bro. :)
     
  17. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Low OBL buat masa ni. Bila swamp with order nanti kalau dah high OBL ubah ke list baru. :)

    Sama2 :-h
     
  18. MyIkhtiar

    Newbie

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    951
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tahniah bro...

    anyway, review copy still available lagi ka?
     
  19. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ado 10 tempat lagi bro. :D
     
  20. haliemster

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Terbaikk..nak 1 slot,
     
  21. GoMonsta

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    PM with the detail bro. :D
     
  22. yoji

    Senior

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    1,988
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    yap bro.. :) ngah chat ngan dia skrang..:D
     

ibeli4u

Share This Page