salam perkenalan

Discussion in 'Salam Perkenalan' started by StormRoBoT, Feb 14, 2017.

Share This Page

  1. StormRoBoT

    Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    salam semua,

    kalau tgk profile saya, register dah lama.. tapi dulu register and active dalam satu thread je.. "jual beli paypal" hahah

    lepas tu dah lama tak login, ada la kadang tu dapat email, ckp "wangcyber missed you". wangcyber ne b.day pun dia wish jgk.. hahah

    now baru masuk balik, dah masuk dapat plk trophy "keeps coming back"

    btw just nk ckp i will be active balik la dalam forum ne..

    nampak sangat menarik forum ne, banyak dah berubah... will take time jgk la kalau nk adept new environment ne..

    kalau ada yg berminat tentang automation ke, python scripting ke, boleh la share2 ya.. sb itu bidang kerja dan juga minat saya..
     
    • Like Like x 3
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    welcome back tn @StormRoBoT@StormRoBoT

    ... ... ... ... ..

     
  5. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    welcome pening wc skng ni..
    klu guna template yg lama tentu akan di sukai oleh visitor2 lama
     
    • Like Like x 2
  6. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    tn @azrif@azrif ... ada bebarap features yg ditambah baik...
    insyallah admin tgah mengoptimumkan GUI untuk visitor
    especially new visitor...

    @Tokey@Tokey ambil maklum

    segala pendapat dan cadangan dialu-alukan
    demi membangunkan dan memajukan komuniti internet marketer di Asia
     
    • Like Like x 1
  7. StormRoBoT

    Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    menarik jgk... skg ne WC dah support dalam tapatalk. senang skg nk baca post guna mobile
     
    • Like Like x 1
  8. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    :).. .. selamat ber WC .... platform berforum semakin mudah :)
     
  9. Fazli7

    Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Selamat datang ke Forum Wang Cyber! Sama-sama kita muafakat disini ya :D
     

ibeli4u

Share This Page