Ruangan untuk newbie

Discussion in 'Cadangan & Komen' started by Faizal Anum, Aug 22, 2011.

Share This Page

  1. marlinakamal

    freshman

    Joined:
    Sep 11, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yeker apa yang boleh kita saling bantu membantu..
    ;)
     
    • Like Like x 1
  2. AinAbdHmd

    freshman

    Joined:
    Sep 10, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    jom kenal2.. :)
     
  3. Ayman_84

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    i'm still newbie.. hope guys n girls here can share more info about money..
    don't forget to click into this link..

    http://myazam2u.com/?id=Ayman_84
     
    • Like Like x 1
  4. Ra698shida

    freshman

    Joined:
    Sep 12, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pun masih Newbie. Harap rakan-rakan semua dapat tunjuk ajar kepada saya


    Oakley Sunglasses

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    • Like Like x 1
    #164 Ra698shida, Sep 12, 2013
    Last edited: Sep 12, 2013
  5. Farhanmazlan

    freshman

    Joined:
    Sep 19, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hai.. salam perkenalan..=)
     
    • Like Like x 1
  6. chromatrickz

    freshman

    Joined:
    Aug 25, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam.... >:D<
     
  7. afifvilla7

    freshman

    Joined:
    Sep 24, 2013
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam perkenalansahabat :)
     
  8. kenshin6353

    Newbie

    Joined:
    Oct 16, 2013
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hello im new here
     
  9. ILoveStock

    Newbie

    Joined:
    Aug 31, 2014
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -1
    Sebelum mula buat bisnes online, kita perlu belajar cara setup website, website teknikal issue, SEO, email marketing, affiliate marketing dan sebagainya.

    Yang pentingnya, platform bagi kita belajar, tanya soalan dan merujuk kepada contoh berjaya. Banyak online bisnes gagal sebab tiada platform yang menyokong pembelajaran mereka. Mereka selalu tersangkut dlm proses build up bisnes, tak ada cara penyelesaian yg baik...

    Sekarang, saya akan memperkenalkan 2 platform yang mengajar online bisnes. Saya telah cuba kedua-dua platform ini. Sy akan tulis review bagi 2 platform utk rujukan rakan WC.

    Wealthy Affiliate

    Website: www.wealthyaffiliate.com
    Membership: FREE starter membership
    Autoresponder: No
    Website Hosting: 2 Free website
    Technical Support: 24 hours/7 days
    Who it's for: Newbie - Expert
    Language: English
    Training Classroom: 13 Training Module (website setup, SEO, niche and keyword research, email marketing and etc)



    Nichify

    Website: www.nichify.net
    Membership: RM 390
    Website Hosting: 1 website; Add 1 new website for RM 390
    Autoresponder: Yes
    Technical Support: Malaysia working days (8 am - 5.30 pm)
    Who it's for: Newbie
    Language: English & Bahasa Malaysia
    Training Classroom: 5 Training Module (website setup, SEO, niche and keyword research and etc)

    Harap semua rakan WC boleh mendapat manfaat daripada kedua-dua platform ini. =)
     
  10. Izzna

    freshman

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hai!!! Salam perkenalan
     
  11. office53

    Newbie

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Hello I am a newbie..have a good day
     
  12. En keladi

    junior

    Joined:
    Aug 16, 2015
    Messages:
    194
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    saya setuju...jika ada ruang untuk newbie....untuk senior mohon tujuk ajar kami.+Gedik++Gedik+..huhuhu...pengalaman bersama wc...first..saya main reda jer..mana2 post...+Aghh++Aghh++Aghh++Aghh+...........tapi..dah hampir 1 bulan dapat belajar sikit2...huhuhu maaf ye..jika ada spam2..ker....+Sayangku+...ikhlas dari en keladi....
     
  13. identify8511

    Newbie

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saya pun setuju juga jika diadakan ruangan khas untuk newbie...al maklum lah wc dah semakin ramai pengikut....+Belajar+
     
  14. sfatimah

    freshman

    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya baru join, tapi tengok forum ni macam x meriah je. hehehe xtahulah mungkin baru lagi
     
  15. Fazli7

    freshman

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya rasa sebab sekarang dah ramai ber'forum' di Facebook Group.
     

ibeli4u

Share This Page