Anime Review anime

Discussion in 'Komik, Manga, Anime & Kartun' started by Tokey, Aug 3, 2015.

Share This Page

  1. Azizi

    Senior

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    837
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Try layan anime ni :

    Puella Magi Madoka Magica
    Mirai Nikki
    The Irregular at Magic High School
    Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
    SAO
     
  2. Tokey

    administrative

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    488
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +100 / 1 / -0

    waw..banyak anime list kat sini,...tq bro..SAO dh hbis tgk..Gate pun baru layan..3 lagi akn tgk kemudian..insyallah..+Terbaik+
     
  3. fajarhac

    Senior

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Messages:
    212
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    SAO je aku tengok. yang lain,aku rasa tak berapa nak tengok. Mirai Nikki, baca manga sikit dulu, tak berapa minat lah.

    Sape2 yang tengok SAO, try tengok Log Horizon, dan yang terbaru Overlord (tengah main lagi ni). Cite2 ni seronok sikit dari SAO, sebab SAO 2 cite slow and sedih.
     
  4. fajarhac

    Senior

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Messages:
    212
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    Sape nak cite gelak2, try tengok Baka Testo to Shoukanjo (Ada sampai 3 season kot) dan Nichijou. Baka testo aku tengok sampai 2-3 kali ulang. Kalau ulang tengok lagi pun, boleh je ni
     
  5. Tokey

    administrative

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    488
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +100 / 1 / -0
    mcm best je citer tu..mlm nie gak aku download.. :)
     
  6. fajarhac

    Senior

    Joined:
    Jul 25, 2013
    Messages:
    212
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +22 / 0 / -0
    try tengok 2-3 episod je dulu. taste masing2. aku je kot minat cite mcm tu.
     
    • Like Like x 1
  7. Tokey

    administrative

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    488
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +100 / 1 / -0
    ok..nnt aku try tgk dulu +Terbaik+
     
  8. homestaydikb

    Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    39
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    anime latest apa y best eh?
     
  9. idazu

    Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Fairy Tail satu-satunya anime yg aku ikut dr manga 1 hingga kini.......animenya aku beli buat koleksi
    pd aku Fairy Tail ni yg terbaik
     
  10. Hammer

    freshman

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Anime dia dah ada balik? kan stop agak lama sampai malas aku nak layan lagi
     

ibeli4u

Share This Page