Pc games yang korang main sekarang?

Discussion in 'Permainan Digital' started by DollahAzman, Aug 10, 2015.

Share This Page

  1. DollahAzman

    freshman

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah lama sangat tak main Pc games.Sekarang dekat kedai takder Pc games yang berkenan di hati So sementara nak tunggu game2 yang best keluar, fin sekarang main balik game lama-lama yang dulu berabuk dalam CD case tu.

    Macam game Ed hunter~game tembak2 sambil dengar music background GnR...not bad tapi nyampah cepat sangat matinya.

    Lagi satu kalu boring main Desperados:Wanted dead or alive.

    kalau nak relaks main game Zoo tycoon dengan roller coaster tycoon....

    korang main games apa sekarang? Citer la kot best boleh gi kedai beli.
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Rizwan Wahid

    freshman

    Joined:
    Oct 31, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Saya masih lagi main Borderland the Pre-Sequel
    Baru install balik Civillization V..teringin nak main lagi.
     
  5. Adib Site

    Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    47
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    dota dgn fifa yg aku main hehehe
     
  6. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    Yang last seklai kau layan FM11...selepas tu memang dah xlayan game dekat pc..bosan2 tu main solitair je la
     
  7. theHaikal

    junior

    Joined:
    Sep 7, 2015
    Messages:
    182
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +37 / 0 / -0
    Sekarang setakat main dota sesekali ngan CNC..dulu kaki PES..hehe..malam xsempat nak main game..tulis blog haha
     
  8. Emperor55

    junior

    Joined:
    Aug 15, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +11 / 0 / -0
    Tengah layan

    One Piece : Pirate warrior 3
    Nobunaga's Ambition Sphere of Influence
    Dota 2 - stop kejap
     
  9. shuib Jaafar

    Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sniper Elite 3.Layan si Sniper background world War 11
     
  10. mrlongshen

    freshman

    Joined:
    Feb 19, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya masih setia bermain permainan online yang diberi nama Ragnarok Online. Hehe +HisapRokok+
     
  11. Fazli7

    freshman

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya main Dota 2 sahaja sekarang. Itu pun tak boleh selalu sangat. Nanti isteri bising. Haha!
     
  12. anuarlela8284

    freshman

    Joined:
    Saturday
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Dulu slalu main diablo 3.. tapi skang sibuk keja.. jarang main dah.. ada ke geng diablo kat cni?
     

ibeli4u

Share This Page