Gajet New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

Discussion in 'Teknologi & Gajet' started by Yesin, Oct 24, 2016.

?

New Burung Hantu vs Magic Burung Hantu

Poll closed Oct 31, 2016.
  1. New Burung Hantu

    100.0%
  2. Magic Burung hantu

    0 vote(s)
    0.0%

Share This Page

  1. Yesin

    freshman

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku nak tahu mana satu pilihan anda utk baru burung hantu dgn lama burung hantu?
    pilihan bayar atau percuma anda akan subscribe?
    aku x dpt beza antara dua2 burung hantu ni...+Aghh+
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Fern Lee

    freshman

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
    Sama je nama burung dan hantu. Huhu.
     
  5. Fern Lee

    freshman

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
    Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

    *SORRY DOUBLE POST
     
    #3 Fern Lee, Oct 25, 2016
    Last edited: Oct 26, 2016
  6. Fern Lee

    freshman

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku pun tak dapat beza jugak wehh. Macam mana burung hantu lama dengan burung hantu baru.
    Sama je nama burung dan hantu. Huhu.

    *SORRY DOUBLE POST
     
  7. Wolverine

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kau dah kenapa Fern Lee asyik double post je ni. Ni mesti line tersekat-sekat di tengah jalan. Kakaka
     
  8. Rose Rossa

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kau patut subscribe internet plan yang baru ni barulah gempak sikit wehh. Tak adalah comment double post memanjang.
    Hahaha. LOL
     
  9. Salavakram

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kalau kau maksudkan tentang Xpax Turbo tu, baik tak payah subscribelah sebab nanti rugi.
    333MB je per day nak buat apa je zaman sekarang ni. Tekan-tekan sikit dah habis dah data.
     
  10. Shahira

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    banding dgn burung hantu lama
    baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
     
  11. Shahira

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    banding dgn burung hantu lama
    baru lagi best skrg ade 10gb percuma tapi cuma x ade free call je
     
  12. Skyemoon

    freshman

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cuba guna 10% discount dekat 11street apps tu tukar kpd free call blh fikir2...
    maksudnya call byk kena topup byk jugak kan, jadi topup byk murah lagi... kekeke
    tapi biasa guna prepaid jarang guna call kan? guna sms murah sikit... hahaha
     
  13. Skyemoon

    freshman

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wechat & whatsapp ada kan? bila ada free lama x call dah...
    tak tau ada org sama mcm aku x?
     
  14. KalahAku

    freshman

    Joined:
    Aug 20, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tergantung tekan2 apa2, aku 1gb pun x blh habis data ku...
    kalau video mmg x cukup... tapi aku tau habis data blh topup extra quota kan?
    rm5 dpt lagi 10gb burung hantu dah... x ada masalah dah...
     
  15. HolistaY

    freshman

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    adake rm5 topup extra ni speed tu ada limit?
    mcm free tu 333mb sehari kan? kalau topup rm5 pun sama x rasa bestnya...
    selain ni turbo ni ok juga, dpt yonder free dah... hanya nak dengar musik shj...+Haha+
     
  16. Yesin

    freshman

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada beza... name beza... satu "baru" burung hantu dan satu "lama" burung hantu!!
    hahahahaha... kalau x ada beza mengapa ada baru dan lama? aduiiii...
    kawan2 ada cakap xpax ni topup rm5 dpt tanpa limit 10gb data... ok kot... x perasan ni...
     
  17. Yesin

    freshman

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yonder ni sdh free dah lama kan... apa lagi free dlm xpax turbo tau x?
    tenggok atas comment baru fikir topup ni dpt 10% discount!!
    lama dah tukar xpax turbo ni pun x pernah dpt 10% discount kot...
    kacau nak downlaod 11streets apps tu baru dpt... aduiii... malas nak buat byk benda ni...+Aghh+
     

ibeli4u

Share This Page