Isteri berleter ketika suami buka WC

Discussion in 'Sosial Media' started by wsu7642, Oct 18, 2016.

Tags:

Share This Page

  1. wsu7642

    Newbie

    Joined:
    Oct 18, 2016
    Messages:
    21
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Camano aku xnk bg dia berleter, any suggestion.
    1. Tidurkan isteri
    2. Buat xtahu
     
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. azeri

    Senior

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    316
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0

    Nak kena buat undian apa kata survey nie !
    --- Post updated ---


    No 2.
    Buat tak tahu.
    Berleter tu dah memang sifat perempuan.
    Pakai earphone dan dengar ngaji.
     
  5. Fazli7

    Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    22
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Atau pun tuan boleh cuba ajak dia join sekali masuk forum ni.
     
  6. Baraombak

    freshman

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    buat tak tahu je lah... buat2 dengar.. dh habis gas dia tu nnti berenti lh dia
     
  7. Fury08

    freshman

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tido kan duluuu kekekeke lepas tido baru buka WC ..hehe
     
  8. bisk0t

    freshman

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    usap2 kasi dia tido dulu tuan...jangan tuan tido skali dh ler..kihkih
     
  9. penjual_ikhlas

    freshman

    Joined:
    Feb 14, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tidor bnda paling murajab untuk elak dari kena beleter
    --- Post updated ---
    tidor bnda paling murajab untuk elak dari kena beleter
     
  10. fadfunky

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
    simple, boleh kemana2 saja.
    --- Post updated ---
    satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
    simple, boleh kemana2 saja.
    --- Post updated ---
    satu je teknik rahsia dia, buka WC guna phone.
    simple, boleh kemana2 saja...
     
  11. zulmohd10419

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2017
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bukak wc lain,,macam wechat ke..hahahaha
     

ibeli4u

Share This Page