Gajet iPhone SE RM188 je?

Discussion in 'Teknologi & Gajet' started by Yukima, Jan 13, 2017.

Share This Page

  1. Yukima

    freshman

    Joined:
    Jan 13, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sekarang ni semua orang nak pakai iPhone, macam trend laa kononnya tapi iPhone kan mahal. Bukan semua mampu kan macam aku ni yang tak mampu ni senang je. Subscribe celcom punya yang FIRST Platinum tu. Boleh dapat off 80% rasanye atau dia bagi 188 je. Ni mesti korang tak caya kan? kan kan? okay tengok ah sendiri kat dia punya link.


    Celcom
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Siti007

    Newbie

    Joined:
    Jul 4, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    tp 80%tu bagi member celcom je kan ? klaw customer baru xtahu jadi x sbb klaw dpt 80% jimatlah byk
     
  5. suzilawati

    freshman

    Joined:
    Jan 15, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    RM188 je utk iphone SE? betul ke?
    nak kena ikat berapa lama dgn telco C tu?
    ada apa syarat2 lain ke?
    tak suka kalau kena ikat dgn kontrak lama sgt, nak tukar plan nanti payah pulak.
     
  6. Adam009

    freshman

    Joined:
    Jul 5, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ada IPhone eh First platinum ....kakak tgn guna pelan platinum , jadi nak tukarkan ke contract punya utk dapatkan fon blh x ? sbb pelan ni ada data banyak nak terus guna pelan ni , nak juga fon baru
     
  7. lah

    lah
    freshman

    Joined:
    May 11, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau mmg pengguna First Platinum, boleh dpt 80% diskaun utk beli iphoneSE tu,
    smlm i tengok kat laman webnya, kontrak pun 24 bulan je.
    tapi promosi mcm sampai akhir bulan ni je
     
  8. Aliff

    freshman

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    A-ah , platinum pelan dia 60gb kan , i rasa cukuplah untuk pengguna yg byk guna data , lepas tu klaw amik pelan ni dpt iphone juga , berbaloi la , sampai bulan ni je , jadi sape cepat dia dapat
     
  9. Aliff

    freshman

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    boleh je ambil iphone SE dgn celcom first gold plan klaw xleh abis platinum plan yg ada 60gb , ada alternatif ni
     
  10. norainiahmad

    freshman

    Joined:
    Jan 19, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mmg betul RM188 je utk iphone SE yg 16gb,
    adik i baru beli satu dgn plan kontrak First Platinum
    kontrak 24 bulan, plan tu siap ada 30gb weekday internet dgn 30gb weekend internet
    bestkan? i pun teringin nak sign up, tapi nak ambik yg 64gb tu.+Lalala+
     
  11. Yukima

    freshman

    Joined:
    Jan 13, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yang penting dapat beli iPhone SE dengan harga rendah, x payah beli yang mahal2 dah. Plan tu x penting sangat pun tapi kena sign up tu laa nak dapat iPhone harga murah.
     
  12. Yukima

    freshman

    Joined:
    Jan 13, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yang penting dapat beli iPhone SE dengan harga rendah, x payah beli yang mahal2 dah. Plan tu x penting sangat pun tapi kena sign up tu laa nak dapat iPhone harga murah.
    Tulaa ada pilihan nak pilih yang mana satu mengikut our own kemampuan kan. Okay laa ada choice sbb x semua orang mampu dan guna banyak GB sangat kan.
     

ibeli4u

Share This Page