Wanted INGIN MEMBELI- AKAUN ADSENSE yg dah cash out harga 1k rm

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by azrif, Jan 26, 2017.

Share This Page

  1. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    assalam mcm tajuk,,sy ingin membeli acc adsen awk
    yg dh cash out dgn harga tersebut,,pm sy segera ya
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    meh pm saya utk jual.klu ada usd dlm dia akan di kira
     
  5. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    379
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    uik...tn... ada projek best ke? platform blogging ke video?
     
  6. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    xde pojek bsr sgt..cuma acc yg dh cash out agak rare sikit tu arga tu hehe
    website aje awak..awk ada ke nk jual
     
  7. Tokey

    administrative

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    488
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +100 / 1 / -0
    ade tp xnk jual yer+Berpeluh++Berpeluh+ +Hihi++Haha++Haha+
     
  8. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    hihi admin kan ni..ala admin jual aje la 1..admin kan ada banyak acc haha
     
  9. KMZack

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,902
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    saya ada akaun adsense yg dah lama tak pakai nak ke? wassap
     
  10. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    pm sy wasap bro kat inbox..
    mmg nk cr yg dh cash out :D
    tah pening nk cari button PM dlm forum ni skng
    kalau interface lama mudah hehe
     
    #8 azrif, Jan 30, 2017
    Last edited: Jan 30, 2017
  11. KMZack

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,902
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    aah ler payah nak pm pelik hoh. yups banyak kali dah cash out akaun ni. cuma saya macam dah tak aktif beradsense je. ok bro ni nophone
    Google
     
  12. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    itula mmg x jumpa langsung kat mana butang pm,ingt nk pm bro terus
    admin kena fix ni..org klik profile trus kluar buttom pm cam dlu hehe
    ok cek wasap ya
     
  13. MrZell

    freshman

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dah beli blom? Saya ada akaun adsense dah 3 kali cashout...last cashout Nov tahun tahun lepas x silap. Tapi nama boleh tukar ke?
     
  14. zalnet

    Newbie

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya pun ada dah 4 kali cashout.......
    ..............................................................
    ...................................................
     
  15. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    salam maaf ye lambat x login sini
    boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
     
  16. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    salam maaf ye lambat x login sini
    boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
     
  17. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    salam maaf ye lambat x login sini
    boleh bro bg no wasap ke wechat ke alamat fb ke utk dihubungi
    boleh tukar nama
     
  18. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    b.u.m.p boleh pm sy segera ye atau tinggalkn fb atau wasap
     
  19. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    379
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    ada projek baik ke @azrif@azrif ? .. .. .. .. .. ...
     
  20. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    biasa aje pojek sikit2 hehe..
    mod ada acc ke nk letgo
     
    • Like Like x 1
  21. scudmissile

    mod

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    379
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +50 / 1 / -0
    tak de tn... sy guna acc tu tn... dah lama dah dekat2 10 tahun ade kot...
    saya nk launch new projek yg tertangguh dekat2 6,7 tahun agaknyer ...
    niche P.O.D..nk pasang adsense sekali huhu
     
  22. azrif

    Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    23
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    oh hihi.. ok2 mod

    ada sape lg nk jual reply lh sini ye
     
    • Like Like x 1

ibeli4u

Share This Page