Drama web best ,lawak & etc

Discussion in 'Filem, Drama & Muzik' started by masalt, Apr 25, 2016.

Tags:

Share This Page

  1. masalt

    Newbie

    Joined:
    Apr 22, 2014
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wehhhh aku nk share psl web drama selalu nya korg semua layan drama melayu kt tv3 je kn so layan laa juga drama web melayu ni bkn cerita ala2 romantik sgt mcm drama novel tu tapi nie cerita lawak gila..pelakon pon bukan laa pelakon baru kebanyakan pelakon lagend..syafiq kyle pon ada juga..so apa lagi layanzz..aku share cuma trailer je..

     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. freyafreya

    freshman

    Joined:
    Sep 8, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cerita ni mmg best wehh episode 1 dan 2 aku dh tengok balik ni nk tengok episode 3 plk ^^
     
  5. laylen

    freshman

    Joined:
    Mar 16, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    web mana yg disiarkan toton tv ke??
     
  6. cyclebin10

    Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
  7. ice87age

    freshman

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    i dah subcribe celcom escape ni..tapi satu hal nk kena bayar pulak..tak da ke bagis free..sama je dgn web tonton juga..mesti mahal kn nk kena bayar tu..
     
  8. sedili23

    freshman

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    takda laa mahal ..hanya murah je lagipon hanya rm1 shj tidak terlalu mahal mcm web drama lain..lagipon cerita menarik tw..
     
  9. never11never

    freshman

    Joined:
    Jun 25, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    i peminat syafiq kyle ..spe minat dia meh laa tgok ceriat project cari bini..
    [​IMG]
     
  10. wanghan

    freshman

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wow dh sampai keluar ft instagram dh..mesti best kn
     
  11. Loser

    freshman

    Joined:
    Jul 26, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sama x dengan tonton?tonton hanya bagi 8tv so apps ni untuk tv3?
     
  12. LadyGreen

    Newbie

    Joined:
    Apr 19, 2017
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bes ye cite nih,kene la gigih cari nanti +Bertakafur+
     

ibeli4u

Share This Page