Celcome xde lagi carry forward?

Discussion in 'Sembang Umum' started by jerry, Nov 14, 2016.

Share This Page

  1. jerry

    freshman

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    apa sal celcome first pplan tak de lagi carry forward? harga tu same je.. klao carry forward blh simpan skit data lah... ape lagi plan lain blh tukar kawan?
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. zainah

    freshman

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Walaupun skrg celcom sdh tak ade carry forward feature, tapi ade percuma 2kali ganda punya data, dgn harga RM80, u blh guan 20GB data sebulan dn unlimited call kpd semua line.
     
  5. Shahira

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    line dia best ke? kawan aku cakap line dia slow je
     
  6. Shahira

    freshman

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    x ade carry forward dah???
    klaw x habis guna makna bazir je
     
  7. kakak aiman5

    freshman

    Joined:
    Oct 11, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    oh ye ke?dengar citer macam ade unlimited Whatsapp jugak kan?
     
  8. babylover

    freshman

    Joined:
    Nov 16, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    diorang cakap dah upgrade line dia kat fb
    jadual pun boleh semak kat sana ye
     
  9. Hareen Fazrul

    freshman

    Joined:
    Nov 16, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya dengar kawan cakap coverage dan line dia tak baik punya... Benar tak dah upgrade dia punya line ke?
     
  10. Starwars Skywalker

    freshman

    Joined:
    Nov 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    line slow mungkin sedang upgrade line, i nampak fb ada post news ni
     
  11. Starwars Skywalker

    freshman

    Joined:
    Nov 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Celcom sedang upgrade sekarang, line saya pun tak baik sekarang, mungkin u kawan punya area sedang upgrade, sabar sabar
     
  12. Starwars Skywalker

    freshman

    Joined:
    Nov 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Celcom sedang upgrade sekarang, line saya pun tak baik sekarang, mungkin u kawan punya area sedang upgrade, sabar sabar
     
  13. jerry

    freshman

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    i tak de masalah ni,pakai dah lama.. line masih bagus juga.. hanya susah connect masa masuk kampong lah haha... tapi biasa pakai tak de masalah
     
  14. Faraherrysha

    freshman

    Joined:
    Nov 17, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau nak carry forward punye plan, yellow man 10GB ade. Nanti tak habiskan celcom data wasted
     
  15. zainah

    freshman

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kloi u bukan org yg guna byk data, u blh pilih pelan yg ada kurang data. sbb skrg ramai org guna internet, data sentiasa tak cukup, oleh tu celcom baru keluar pelan yg memepunyai byk data.
     
  16. Popopky

    freshman

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
    data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
     
  17. Popopky

    freshman

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
    data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
     
  18. Popopky

    freshman

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Lokasi I masih lambat sangat, fikir nak tukar telco lain...any suggestion?
    data pun tak boleh carry forward sekarang+Aghh+
     
  19. Kacak Hari

    freshman

    Joined:
    Nov 22, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Celcom sekarang bagi free call utk semua network pula, betul-betul baiknya
     
  20. Kacak Hari

    freshman

    Joined:
    Nov 22, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yeah Celcom punya data tak boleh bawa kepada bulan lepas, tapi sekarang dia bagi lebih byk data, 20GB data utk RM 80 saja
     
  21. zainah

    freshman

    Joined:
    Nov 15, 2016
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    skrg celcom first gold plus dn platinum plan ade keluar dgn iphone 7!!! i sdg fikir mau sign plan tu utk beli iphone 7 tak sbb i guna byk dataa dn first gold plus ade byk data blh guna.
     
  22. jerry

    freshman

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    line nya ok lah, biasa saye guna pon tak de masalah... hanye dalam building tinggi brp kali tk de network saje..
     

ibeli4u

Share This Page