[BERMULA ] ebook Emas-Emas Yang Hilang DILANCARKAN!!

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by JaMaL, Jul 14, 2009.

Share This Page

  1. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0

    PEMBUKAAN JUALAN EBOOK EMAS-EMAS YANG HILANG TELAH BERMULA..
    terhad - 500 jualan saja..dijangka sold out pada 23 julai 2009


    Dengan lafaz Bismillahirrahmaniraahim...


    Salam sejahtera buat warga WangCyber,

    Berikut adalah Pelancaran ebook ke -5 saya yang
    bergandingan dengan 2 orang usahawan emas TERMASUK OWNER JUTAWANEMAS.COM
    bertajuk

    "Emas-Emas Yang Hilang. - Rahsia - Rahsia Menjana Kekayaan dengan Emas Dibongkarkan!"

    Ebook panduan keluaran WWW.RAHSIAEMAS.COM ini dengan rasminya dilancarkan pada jam 9.40 pagi (lewat 40 minit dari masa yang dijanjikan)

    Harga pasaran ebook ini adalah RM70.

    Berikut adalah sedikit maklumat ebook panduan tersebut:

    Tajuk:
    "Emas-Emas Yang Hilang. - Rahsia - Rahsia Menjana Kekayaan dengan Emas Dibongkarkan!"

    [​IMG]

    Kandungan:
    10Bab / 82 Mukasurat - font verdana , size 10

    Topik 1: Kelebihan Emas Dalam Menjana Kekayaan
    Topik 2: Kenapa Pelaburan Emas Menguntungkan?
    Topik 3: Bagaimana Hendak Memulakan Pelaburan Emas?
    Topik 4: Faktor Yang Mempengaruhi Harga Pasaran Emas
    Topik 5: Strategi Pelaburan Emas
    Topik 6: Untungkah Dengan Mengadai Emas?
    Topik 7: Sesuai Ke Buat Pinjaman (Loan) Untuk Melabur Dalam Emas?
    Topik 8: Antara Kelebihan Dinar Emas
    Topik 9: Di sebalik Keistimewaan Barang Kemas
    Topik 10: AWAS! Berhati-hati dengan skim pelaburan emas.


    PENERANGAN:
    Pendedahan teknik-teknik yang digunakan jutawan emas dalam
    menjana kekayaan dengan emas. dan yang pasti semua orang
    boleh memulakan dan melakukannya sendiri
    walaupun bermodalkan modal yang kecil.

    KELEBIHAN DENGAN PELABURAN EMAS:
    Ebook "Emas-Emas Yang Hilang" akan mengubah kehidupan anda
    100% yang dahulunya berhutang keliling pinggang kepada kehidupan yang
    lebih terurus, positif, bebas dari masalah kewangan dan sudah tentunya melangkah ke arah
    membina kekayaan walaupun bukan sekarang tetapi beberapa tahun akan datang!
    Dengan panduan pelaburan emas iaitu Emas-Emas Yang Hilang ini anda akan dapat:
    Merancang masa depan anda dengan penuh keyakinan berdasarkan
    sumber kewangan yang kukuh.

    1) Melancong ke tempat-tempat yang anda tidak pernah

    impikan sebelum ini sekiranya rezeki anda berlebihan

    2) Menghantar anak-anak anda ke menara gading yang

    berkualiti dan menghasilkan insan yang juga berkualiti.

    3)Sekiranya anda ingin melangsungkan perkahwinan anda

    dalam tempoh setahun dua lagi, inilah pelaburan yang patut anda lakukan.

    4)Anda ingin memiliki kediaman yang lebih selesa, sudah pasti pelaburan anda akan berbaloi.

    5) Dan bermacam-macam lagi kelebihan yang tidak mampu anda
    kecapi sekarang akan anda perolehinya pada masa akan datang.

    untuk melayari web jualan, sila layari www.rahsiaemas.com

    p/s- Ini adalah penulisan dari pengalaman sebenar 2 orang usahawan emas dan
    salah seorang daripadanya adalah HARTAWAN EMAS! dan beliau membongkarkan tekniknya dalam ebook ini.

    Jangan biarkan:

    Emas-Emas Yang Hilang

    menghantui anda...


    - Mulakan pelaburan emas anda -


    DAPATKANNYA DI SINI
    [​IMG]
     
    #1 JaMaL, Jul 14, 2009
    Last edited: Jul 16, 2009
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    jualan telah dibuka..sesiapa berminat boleh dapatkannya sekarang juga:)
     
  5. dilemma

    Super Senior

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    937
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +53 / 0 / -0
    Bro Jamal,

    Untuk pembeli masa pra-pelancaran macam mana eh? Teringin gak nak download bonus-bonus tuh. Nampak macam menarik. :D
     
  6. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    Mengapa emas patut dijadikan sebagai salah satu pelaburan masa depan anda? Ianya kerana..

    * trend kenaikan harga emas adalah sentiasa menaik. Dalam masa sebulan ianya boleh naik sehingga 5%. Pernah dicatatkan, harga emas naik 33.3% dalam tempoh setahun
    2006 -2007. Sekiranya anda beli 100gram emas dengan RM100 per gram pada Jan 2006, iaitu RM10,000. Apabila anda menjualnya pada Jan 2007, anda akan mendapat RM 13,300. Maknanya anda untung RM3,300 hanya dalam setahun. Tidakkah ianya sangat lumayan ?

    * Pelaburan emas amat tinggi pulangannya berbanding pelaburan ASB. ASB biasanya memberikan pulangan 8-10% setahun. Akan tetapi pulangan emas adalah 50 -100% lebih lumayan daripada ASB.

    * Harga minyak naik – harga emas akan naik. Apabila minyak naik, semua harga barang akan naik termasuk emas. Jika anda membeli emas sekarang, anda akan mendapat keuntungan lumayan pada masa kenaikan harga minyak ini. Dan anda perlu ingat juga bahawa emas tidak dipengaruhi oleh INFLASI.

    * Terdapat beberapa cara anda boleh mendapat keuntungan melalui emas. Kebanyakan kita tahu emas hanyalah barang kemas. Tahukan anda dengan hanya bergantung kepada barang kemas, keuntungan yang diperolehi selepas menjualnya tidaklah seberapa besar, tapi masih menguntungkan. Sebenarnya ada banyak bentuk pelaburan emas iaitu ------,------,--------,-------, & -------. (masih rahsia)

    * Diiktiraf oleh sistem kewangan Malaysia di mana Bank Negara sendiri memainkan peranan besar dalam menyedarkan kepentingan pelaburan emas ini kepada orang ramai. Sudah tentu ianya sah di sisi undang-undang dan juga halal dari segi Hukum Syariah.

    * Terdapat banyak kemudahan di mana bank-bank utama di Malaysia seperti Maybank, Public Bank yang menyediakan skim pelaburan emas sebagai pelaburan orang ramai.

    [​IMG]

    dapatkannya sekarang:)
     
  7. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    saya akan berikan harini..tunggu email dari saya ye:)
     
  8. MrEmas

    Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    3,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    meh kita beli
    jom2 semua
    melabur dalam emas
     
  9. Hafiz Wasa

    Senior

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Mari kita mulakan pelaburan emas sekarang... dengan panduan yang disediakan, anda mampu menambahkan lagi portfolio pelaburan anda...

    [​IMG]
     
  10. mijie

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    2,108
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    baru je sign up sbg affiliate, ngah nak buat promosi skrg ni......
     
  11. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    so rakan2 semua, ambil peluang dengan segera..rakan2 jv promosi yang ada list besar belum join lagi..so anda boleh promot giler2 dulu...

    diorang ni bila masuk campur agak huru - hara kedudukan affiliate nanti...

    cabaran akan dibuka pada malam hari..cabaran emas

    hadiahnya? tak tahu lagi..jika kawan2 ada cadangan sila la kemukakan ye:)
     
  12. MrEmas

    Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    3,058
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    testing
    testing beli emas..hehe
    mari--mari
     
  13. shamprofit

    Newbie

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hadiah cabaran emas - satua akaun publicbank gold saving..hehhehe..ok kot bro
     
  14. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    hahahaa... mr emas sudah datang... makcik emas mana???
     
  15. metaliar

    Newbie

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    264
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Berapa modal Paling minimum utk mula bisnes emas ni.
     
  16. ZaRul

    Senior

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    1,765
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    bro aku br join affiliate ko ni,ade aper2 tip yg boleh dipakai untuk promote?
     
  17. Kasimo Aloi

    Senior

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    5,330
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    bro...

    jualan ebook ni kuota tak?
     
  18. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    ada ayat promosi disediakan di ruangan affiliate bro..silalah jenguk2 ye..email promosi akan ditmabah dari masa ke semasa..


    23 /7/2009 adalah hari penting untuk anda semua promot, kerana orang gov masuk gaji...



    kasimo, jualan ini ada kuotanya..iaitu 500 sales...hujung bulan ni saya ambil bahagian juga promosi ke list saya...dan ramai rakan jv sedang dijemput..dijangka awal Ogos akan SOLD OUT...(ni cuma jangkaan saya berdasarkan pengamatan)

    cabaran emas akan dilancarkan malam ni..hadiah yang lumayan menanti anda semua..
     
  19. linn

    Senior

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Cabaran emas dah nak bermula tolong update pasal masalah akibat kecuaian saya itu ye..disebabkan masalah yang saya cerita kat dalam PM, saya tak dapat nak lihat update sales yang telah saya buat, melalui email marketing saya pagi tadi.
     
  20. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    kak linn saya ada pm untuk selesaikan masalah kak linn..sila reply ye:)

    saya nak smyg dulu..salam
     
  21. Kasimo Aloi

    Senior

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    5,330
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    jualan sebelum cabaran dikira gak ke?

    p/s mcam biasa aku buka dua akaun untuk track promosi
     
  22. kallam

    Newbie

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    1,073
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    skali ader yang spam kat email aku daaaa tokey_mas@ymail.com
    ref=bonus
     

ibeli4u

Share This Page