zakeri
Last Activity:
Feb 21, 2017 at 12:18 PM
Joined:
Oct 20, 2008
Messages:
4,811
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
7
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 7 200
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Location:
University of Washington Seattle
Occupation:
Adsense Publisher

Share This Page

zakeri

Senior, from University of Washington Seattle

Senior
zakeri was last seen:
Feb 21, 2017 at 12:18 PM
    1. arang67
      arang67
      salam tuan..nak tanya..acc adsense tuan buat x leh login..
    2. rosley sidek
      rosley sidek
      Salam Wbt....
      tuan zakeri saya telah bankin maybank a/c no 101338034372 rm 50 pd hari ini 6/7/12 pd pukul 11:31:40 pg td...
      boleh tak buatkan saya 2 akuan adsense tq.rsrosley@gmail.com
    3. Terbaik
      Terbaik
      Okay, sya dah emailkn butiran pada anda.
    4. Terbaik
      Terbaik
      Salam..
      Payment bagi akaun adsense telah dbuat,

      Amount: RM27.00 Status: Successful
      Reference number: 1641540656
      Transaction date: 25 May 2012
      Transaction time: 12:23:14
      To 3rd Party Account Number: 101338034372
      Account Holder Name: ZAKERI BIN MOHAMED
      Recipient email: buatakaunadsense@yahoo.com
      Effective date: Today
      Description of transaction: Perkhidmatan memohon Akaun Adsense.

      ada butiran lain yg saya perlu sertakan?
    5. shah_amri87
      shah_amri87
      salam bro,xdpt nak pm brolah,sbb inbox bro full..
    6. remyaziz
      remyaziz
      Hi..anda main forex kan..

      saye
      invite anda join blog nih: http://forexwinsituasion.blogspot.com/


      tapi
      sy ingatkan kt anda..blog nih nk kite rahsiakan blog nih untuk
      pastikan program nih terus bejalan...ajak orng2 yg kenal jeh...
      bace
      dan fahamkan sendiri kt blog die k..
    7. noni83
      noni83
      iklan ape tu ye?
    8. aliff5
      aliff5
      JOIN FREE JER
      Klik Iklan Dapat Duit

      Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
      Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
      Program untuk rakyat Malaysia

      CTH PDAPATAN
      » click 20 ads sehari = RM 0.6
      » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
      » pendapatan harian = RM 18.6
      » pendapatan mingguan = RM 130.2
      » pendapatan bulanan = RM558
      » Pendapatan tahunan = RM6696

      http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    9. Fara1982
      Fara1982
      mana alamat shaza? esok nak gi mahkamah ni
    10. websurf
      websurf
      boleh bagi ttahu sdr subscribe mailing list mana?

      -----
      Aku ada subcribe satu mailing list drd seorang IM oversea...
      Yg bestnya... dia ada kongsi cara, niche serta keyword yg dia guna utk adsense dsbnya..... tiap2 minggu dia akan bagi sesuatu yg berfaedah... bukannya promote produk aff semata-mata....
    11. edward
      edward
      Happy Birthday!
    12. mutt
      mutt
      Hepi B'day to bro Zakeri... :)
    13. Faizal
    14. makciksiber
      makciksiber
      meh bg tahu makcik hehe.... tq
      =============
      Aku ada subcribe satu mailing list drd seorang IM oversea...
      Yg bestnya... dia ada kongsi cara, niche serta keyword yg dia guna utk adsense dsbnya..... tiap2 minggu dia akan bagi sesuatu yg berfaedah... bukannya promote produk aff semata-mata....

      kalau nak boleh PM aku... hahahhahaha.... untuk newbie macam aku oklah kot..... hahahahahhahahaaaa
    15. pretty
      pretty
      hi...apakhabar berita dengan program kakchik tu ...kata nak refund balik tp spai skrg blum dpt lagi
    16. m13jump
      m13jump
      this Company provide sms service to any number with low cost, u can get 100% commission from company. Rm250, rm500, rm1000 per commission. This is not MLM or E-Dagang. U can Check everything u need in the link. register is free. If u need any consult feel free to contact me.

      http://www.hyprobulksms2u.com/murahrezeki

      Ask me for further detail:-
      Zam
      016-2741356
      straycar03@yahoo.com <-------YM

      http://www.youtube.com/watch?v=qvOiXDvYqiI <----Company preview by RTM TV1 'Selamat Pagi Malaysia'

      Please leave ur ctc number and location. Don&#8217;t forget to mention ur name&#8230;cheers!!!
    17. theonenonly
      theonenonly
      Kalau u nak join team saya nanti call/sms saya ok...

      Team saya sedang nak memecah market indonesia....

      Klau u join kita jd pioneer kat sana....


      phone saya

      012-5374977
      cikgu wan
    18. puteriseroja
      puteriseroja
      salam zack,
      apa khabar,

      Untuk reg.sila copy n paste links di bawah to browser:

      http://www.richptc.com/index.php?ref=puteriseroja
      http://www.bigmoneyptc.com/index.php?ref=puteriseroja
      http://www.grandptc.com/index.php?ref=puteriseroja
      http://www.ptcsense.com/index.php?ref=puteriseroja


      Adalah website PAID TO CLICK. Di mana setiap klik akan
      dibayar usd$1.00. Program ini adalah percuma, tidak perlu bayar walau
      sesen pun melainkan kalau hendak upgrade keahlian, kenalah bayar sedikit.
      O.k, mula-mula Sila buat pendaftaran dahulu / register free account.
      Masukkan username, password dan sebagainya. Bila sudah selesai register,
      sila klik login. Masukkan username dan password anda tadi.
      Justeru itu akan keluar pula My Account Panel. Sila kemaskini /
      update apa-apa yang berkaitan di ruangan tersebut. Langkah seterusnya,
      untuk mendapatkan duit, sila klik pada Surf Ads di bahagian panel sebelah atas.
    19. Anonymous89
      Anonymous89
      zak ko punye super f2r ok da ?
      aku rse cm nak terjun jgak ...
      tapi ...
    20. annazs99
      annazs99
      salam zakeri, leh tolong semak aku punya? aku pun dah lama tak dapat bonus
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Location:
    University of Washington Seattle
    Occupation:
    Adsense Publisher

    Signature