Tokey
Last Activity:
May 15, 2017 at 9:50 PM
Joined:
Jun 5, 2015
Messages:
488
Trophy Points:
28
Positive ratings received:
104
Neutral ratings received:
1
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 84 376
Dislike 0 3
Agree 12 1
Disagree 0 0
Funny 5 1
Winner 2 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 1 0
Creative 1 1
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0

Share This Page

Tokey

Administrator

administrative
Tokey was last seen:
May 15, 2017
    1. Wandragon
      Wandragon
      Tokey....saya newbie walaupun dah lama register.. haha
      saya tak tahu nak pm butang mana jadi post kat sini

      saya nak tanya


      Bagaimana saya boleh jadi ahli premium... dan berapakah harganya...
      kalau boleh tokey wassup saya di +6018-2425089 -izwan
    2. Ayam Serirama
      Ayam Serirama
      Salam admin,

      Kenapa bila tekan "post new thread" dia keluar "error, We only allow registration from several countries".

      thanks.
      1. Tokey
        Tokey
        ip malaysia je leh register
        Aug 4, 2016
      2. Tokey
        Tokey
        pastikan x guna vpn or proxy
        Aug 4, 2016
    3. jepdroid
      jepdroid
      Salam @Tokey kenapa x leh nak post yer? harap blh fix dgn segera. tq boss
      1. Tokey
        Tokey
        dah cukup syarat ke untuk post?ade sesetengah section perlukan lepas syarat dulu baru leh post
        Jul 11, 2016
      2. jepdroid
        jepdroid
        sebelum ni post ok jer, yang terbaru ni ada kena tulis 40 character baru dapat pos.. huhuu.. blh x @Tokey disable benda alah tu
        Jul 12, 2016
      3. Tokey
        Tokey
        x boleh..untuk elakkan spam..n post yg x berkualiti
        Jul 15, 2016
    4. aLenGhanu
      aLenGhanu
      1. Tokey likes this.
      2. Tokey
        Tokey
        wangcyber.net masih dlm kemas kini..pelan2 kayuh2...heheh
        May 8, 2016
        aLenGhanu likes this.
  • Loading...
  • Loading...