solehpolysas
Last Activity:
Nov 25, 2016 at 3:55 AM
Joined:
Nov 19, 2008
Messages:
4,703
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
2
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 2 12
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Location:
Setia Alam
Occupation:
Web Master

Share This Page

solehpolysas

Senior, from Setia Alam

Senior
solehpolysas was last seen:
Nov 25, 2016
    1. maramkrapu
      maramkrapu
      Bro.. untuk pengetahuan bro, saya menjalankan bisnes printing t-shirt. kalau pasal website ni saya mmg kosong tak tahu ape2 dan kalau boleh nk mintak bro senaraikan step2 atau mungkin kenalkan saya dgn org yg boleh buatkan website utk saya sehingga mendapat top rating.. saya akan sediakan semua maklumat pasal perniagaan saya.
    2. Top Rated Seller
      Top Rated Seller
      Bro,maaf krana lmbt,,,,akaun adsense bro hnya satu shja dpt di approve stakat ni..sy da cba blik n cba n cba lg tp ttap d reject juga..
    3. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      bro.. traffic shoutmix tu camne.. pm me..
    4. solehpolysas
      solehpolysas
      wkm slm..

      semua yg hendak contact sy, sila PM..
    5. amirza
      amirza
      salam,

      mcm mana nak join life time support?

      tq
    6. minato09
      minato09
      salam..walaupon x beli bawah bro, boleh ajar saya guna teknik refererX yg bro guna...saya cadang nak beli SX nnt saya beli bawah bro jugak..
    7. solehpolysas
      solehpolysas
      wkm slm.. please sabar, nnt bro azlan ajar kepada semua..
    8. habiburrahman
      habiburrahman
      Assalamualaikum bro...minta tolong ajarkan teknik rx dan sx untuk afd. Terima kasih.
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Location:
    Setia Alam
    Occupation:
    Web Master
    Saya amat berminat untuk explore sesuatu yang baru, terutama perkara yang berkaitan software & internet marketing.

    Signature

    WhatApps O19-5140653 (sekiranya perlu)