RajaKamil
Last Activity:
Apr 4, 2016 at 7:51 PM
Joined:
Jul 10, 2007
Messages:
6,752
Trophy Points:
48
Positive ratings received:
33
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 33 69
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Birthday:
Jan 6, 1986 (Age: 31)
Home Page:
Location:
www.eBook50k.com
Occupation:
Internet Marketer

Share This Page

RajaKamil

Kawan WC Premium, 31, from www.eBook50k.com

Active
RajaKamil was last seen:
Apr 4, 2016
    1. jiheccc
      jiheccc
      Assalamualaikum

      Tuan RK saya jiheccc. Saya akan melancarkan produk saya pada januari 2012. tarikhnya 10/1/2012. Saya bercadang untuk menempah soloads di mailing RK. Untuk pembayaran sila bagi detail. Produk saya dah siap cuma tunggu Khairul Hazwan tulis sales letter je lagi. KAlau tuan bersetuju saya akan membuat payment pada 5 january 2012. sila reply ya

      sekian, terima kasih
      Cikgu Zarihan
      jiheccc
    2. Husaini
      Husaini
      Salam Tuan RK.

      saya memang berminat nak buat duit melalui fiverr.
      apa yg sy tgk, melalui fiver sy boleh ambil
      servis design ecover,logo,banner dan seumpamanya.

      adakah produk tuan iaitu teknik advance fiverr
      mampu memberi sedikit sebyk panduan yang
      berguna kepada sy?

      sjujurnya sy masih belum mendapatkan jualan
      melalui fiverr ni. masih belum ada order yang masyuk.:(

      terima kasih tuan RK :D
    3. razifkasmo
      razifkasmo
      assalamualaikum tn, saya new bie, mintak tolong semakkan www.enumcall.com/enumdesaru boleh join dalam forum ni tak? takut ke tendang keluar pulak. terimakasih
    4. Faizal Anum
      Faizal Anum
      Salam Bro, tadi saya buat banyak thread pasal tak perasan yang ni kene bayar...saya baru dah bayar melalui acc Mr Mohd Suhaimi. Minta postkan Thread yang saya buat last sekali bro sebagai sticky thread k... Thread tu saya submit lam jam 0150, 23/8/2011.. kat WTS AFF BONUS bukti pembayaran saya dah antar ke admin@wangcyber.com dan http://wangcyber.com/forum/sendmessage.php
    5. hafyz1984
      hafyz1984
      Bro, nak tanya la..

      Aritu ada bukak thread ni kan..? Berkenaan clickbank! Ni tajuk yang bro tulis "Tak best.....(saje buat tajuk tak best, tak nak ramai baca)"

      Boleh tau tak, ni apa eh? Kelas buat duit dengan clickbank ke..??

      Ada lagi tak?

      Nak belajar la.. (kalo sekiranya offer ni ada lagi la..)

    6. ekien81
      ekien81
      blh pm saye ye..
    7. ekien81
      ekien81
      ok..dah..apa syarat yg lain?
    8. ekien81
      ekien81
      salam.. sy berminat n dah tukar profile gambar
    9. RajaKamil
      RajaKamil
      Salam semua. Saya minta maaf. Ruangan ini saya tidak pantau, jadi sebarang komunikasi boleh dibuat dengan PM saya atau hantar email ke rajakamil@rajakamil.biz

      Harap maklum.
      RK
    10. Ahmad Fitri
      Ahmad Fitri
      A'kum...
      sy ada soalan nk tnya...dh x tahu nk tnya kt saper so tnya kat bro lah.....
      sbnrnya sy nk wat bisness online (jual produk Gula Nisvia) pastu sy nk letak harga rm39.00.
      Memandangkan golongan sasaran adalah mereka yng berumur 40 thn dan ke atas..maka x semua
      reti online banking.Payment method guna mesin CDM boleh tak terima duit singgit singgit.
      So apa pendapat bro......sy dh buntu dh ni....
    11. amrilmuidz
      amrilmuidz
      Salam bro Rk,

      Nak tanya, haritu ada buka thread dekat freebie....dah 2 hari...tapi masih tak approved..kene rejek ke? ada problem?

      Salam
      amril Muidz
    12. haz-one
      haz-one
      bro, camne nak bka thread bru kat produk digital?
    13. Shariman Johari
      Shariman Johari
      Salam Tuan RK..

      Sy ada buka thread untuk Pra pelancaran - Jualan Awal Kelas Blogger di WTS...macamana nak pindahkannya ke bahagian JV dan Pra Pelancaran?
      Macamana prosedurnya?Atau Mod boleh pindahkan je?
    14. NikHisyam
      NikHisyam
      Brp,sy nk book 1 produk bro tu ye..:D
    15. shnjuliana
      shnjuliana
      Mcm mn proses nak iklan produk kat cni ek?
    16. dzun_nu
      dzun_nu
      Salam bro,
      sy buka thread tadi byk kali sbb tak tau dia visible sebelum kena approved dgn Mod..
      minta tlg review yg last thread sy buka jer...
      terima kasih
    17. RajaKamil
      RajaKamil
      Salam maaf, Nasirbiz, ebook tu saya dah tak jual.
    18. NasirBP
      NasirBP
      salam Tuan RK ... sy org baru (newbie) & sudah tentu memang terlambat utk join WC serta mengikuti perkembangan it tempatan. Sy berminat nk membeli ebook Rahsia USD50 Sehari. Adakah ebook ini masih lagi dijual kpd umum ?
      Sila bgitau sy scepat munkin .

      Terima kasih.
    19. remyaziz
      remyaziz
      Hi..anda main forex kan..

      saye
      invite anda join blog nih: http://forexwinsituasion.blogspot.com/


      tapi
      sy ingatkan kt anda..blog nih nk kite rahsiakan blog nih untuk
      pastikan program nih terus bejalan...ajak orng2 yg kenal jeh...
      bace
      dan fahamkan sendiri kt blog k..
    20. fauziahmad
      fauziahmad
      servis anda tentang mailing list anda ada lagi tak, pakej 100 tu untuk 6500 orang ke,

      nak tahu sedikit cara anda nak hantar kepada senarai list anda, melalui email autoresponder atau FB
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Birthday:
    Jan 6, 1986 (Age: 31)
    Home Page:
    http://rajakamil.biz
    Location:
    www.eBook50k.com
    Occupation:
    Internet Marketer
    Saya nak jadi ribujutawan internet.

    Signature

    DIORANG BUAT Lebih RM200,000 Dalam 2 Bulan, secara online. Tanpa jumpa orang. Tanpa simpan stok. Tanpa edar flyers .... online kot.

    Klik sini, kalau nak belajar.