PinguSpy
Last Activity:
Sep 22, 2015 at 5:55 AM
Joined:
Jan 7, 2007
Messages:
7,344
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
5
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 5 414
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Location:
NONEXISTENT
Occupation:
Work for piece of paper

Share This Page

PinguSpy

Senior, from NONEXISTENT

Senior
PinguSpy was last seen:
Sep 22, 2015
    1. SyedAzhar
      SyedAzhar
      yeke..kalau mcm tu best ni..
    2. SyedAzhar
      SyedAzhar
      salam bro, nak tny..skrg ni kalau beli domain yg VCVCV masih laku tak? walaupun nama yg bakal kita amik tu bunyi nya hodoh sekali..haha
    3. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      bro thanks sebab membantu.. aku beli jelah malas nak pikir.. ape2 pun thanks..
    4. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      aku dah rase dah akan pening.. tapi nak cbe gak sebulan.. aku klik bayar gne paypal.. tapi bila pegi page paypal kena bayar ngan cc lak.. takut lak nak gne cc.. bapak aku punye tu.. mmg dye bgi gne tapi aku nak gne duit sniri.. camne eh..
    5. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      kat us.. yang unmanaged,, murah punye.. nak testing sebulan.. tapi apesal order dye gne credit card.. aku nak gne paypal... tapi xleh ubah.. camne nie.. pening.. ade pengalaman cam nie x?
    6. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      bro nak tanye nie.. camne nak bayar dengan paypal.. duit dah ade tapi bila nak beli dye set bayar dengan credit card.. aku nak gne paypal.
    7. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      jadi bro.. kalau target local patut amik yg vps local ke... ssah x pakai vps.. sebab aritu ade buat satu website gne webhosting.. user komen slow sangat.. aku terus tutup website tu.. rugi tu..
    8. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      bro vps hostgator laju x? bro target local ke us..
    9. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      bro.. pakai vps shinjiru ke? speed ok x?
    10. Amer
      Amer
      Pingu, aku add ko kat ym tapi ko belum approve (id: bisk*r). Ada benda nak cakap :D
    11. Ak-Modz*
      Ak-Modz*
      salam bro, menarik betul pakej2 bro nie.. tapi sye xleh beli lagi.. 2 minggu lagi baru boleh apply paypal..
    12. teringin
      teringin
      salam bro. mtk tlg explain sket cane proses nak beli kete singapore/jepun? nak bw masuk malaysia
    13. NazSobju
      NazSobju
      OMG!salah org daaa....ades..malu sih.
      masa sy nk send msg saya ada buka 2 profile serentak.
      so sepatutnya kena hantar dekat yg sorg lagi.
      nyway thanks bro.

      maaf ambil masa bro ya...:)
    14. IsmailPadil
      IsmailPadil
      salam...bro..saya brminat dgn twaran domain ringgitmalaysia.com.my n ringgitmalaysia.my..just nk comfirm kn lagik rega..dua2 domain ni RM125 btol ke? ke cincai kira RM100?:D
    15. PinguSpy
      PinguSpy
      sama2 :) .....
    16. zamrie
      zamrie
      terima kasih jengok thread saya pingu
    17. PinguSpy
      PinguSpy
      @SupeSonic - dah

      @apes - Lebih kurang je tapi ada tambahan sikit, edu backlink, gov, profile web dan etc..
    18. apes
      apes
      Saya pernah beli NMD sebelum ni. Dah apply most of the technique n memang ade hasil dia. Adakah cara bro tulis dalam NMD tu sama dengan technique backlink service yang bro offer tu??
    19. SuperSonic
      SuperSonic
      bro, kasi clear INBOX...
    20. PinguSpy
      PinguSpy
      nanti dalam pertengahan bulan lapan saya akan hasilkn ebook pasal ni..
      malah pakai teknik FREE dan auto atau separa auto(semi-auto) ..

      dan jgn risau pasal harga ebook ni sebab saya kasi = FREE : )

      or atau bro pnah dptkan NMD?
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Location:
    NONEXISTENT
    Occupation:
    Work for piece of paper
    Penguin + Spy = PinguSpy