paklong
Last Activity:
Jan 1, 2015 at 8:57 PM
Joined:
Dec 31, 2007
Messages:
4,279
Trophy Points:
36
Positive ratings received:
0
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 0 392
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Home Page:
Location:
Samudera
Occupation:
Part time surfer

Share This Page

paklong

Newbie, from Samudera

Newbie
paklong was last seen:
Jan 1, 2015
    1. farahaz
      farahaz
    2. Nazrul Aza
      Nazrul Aza
      Salam paklong,dapat x PM saya?
    3. Champion
      Champion
      Salam PakLong,

      Saya sebenarnya tlh lama mendaftar, namun lebih kpd pemerhati je...sbb rasanya tahap masih newbie, bukan spt member2 lain forum nie, respek lah. Semua nampaknya aktif menjana pendapatan, saya pula masih mencari apakah teknik IM terbaik utk niche saya: relationship (url: www.winbacklover.com). Artikel di forum2 juga tak diterbitkan, sedihnya...

      Diharap paklong & member lain success sentiasa, diharap saya juga menemui ilhamnya satu hari nanti.

      Salam
    4. paklong
      paklong
      okay , saya semak dulu ya....
    5. Asma Yus
      Asma Yus
      Salam PakLong,

      Boleh tak tolong komen ebook yang baru saya buat ni..

      Link : Ecover Mudah
    6. Tengku Faris
      Tengku Faris
      Salam..Pak Long..! Pakar IM kita!! Hehe..
      Sy ingat nk jmput bro sertai Affiliate yg sy adakan s'lame s'bulan ni..
      Sori la.. Sy Newbie lgi..Byk K'kurangan..
      So far,klu bro xcbuk, join r JV ngan sy yea..
      75% Komisen Affiliate & Hampir RM1k di kpd TOP AFFILIATE..

      Layari: www.PanduanEbookJualan.com

      Thanks bro..
      -Tengku Faris Tengku Khalid
    7. vista
      vista
      MENGANDAKKAN WANG ANDA CLICK HEREB]
    8. aqifdg
      aqifdg
      Salam paklong
      Aqif di sini. Saya ingin meminta paklong memberi sedikit review mengenai e-book saya.
      Jika paklong bersetuju, saya akan hantarkan link muat turun pada paklong.
      Andaikata paklong inginkan sedikit pertukaran, saya boleh memberi perkhidmatan design e-cover.
      Design saya boleh dilihat melalui link muat turun jika paklong bersetuju. :)
      Saya harap paklong dapat memberi jawapan secepat yang mungkin.

      Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca message ini.
    9. shadow95
      shadow95
    10. paklong
      paklong
      saya ada CD nye, bukan ebook. tekniknya mudah je.
      create info produk.
      iklan di surat khabar.
      sediakan kaedah pembayaran.
      terima order.
      poskan produk.
    11. Aze @ Ajam
      Aze @ Ajam
      salam, bro. :D

      bro pernah beli tak 'ebook 40 panduan buat duit dari rumah'? pernah baca post bro kat sini. so, kalau ada, harap, bro boleh post kat thread ni. :D
    12. pitt
      pitt
      salam. maaf mengganggu. saya hafiz lidin aka pitt ingin menjemput anda menjadi rakan JV produk saya, Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris. Maklumat lanjut boleh lihat disini -> http://tinyurl.com/lsrols

      terima kasih
    13. chibobski84
      chibobski84
      pak long dapat tak email dari saya yang pak long request tuh?
    14. kickingadwords
      kickingadwords
      boleh2...

      bidang pekerjaan saya marketer sepenuh masa.
    15. pemikir
      pemikir
      Pak Long, sudah berapa lama berkecimpung dalam bidang Online Biz ni...?
      Saya pula sudah 7 tahun... macam-macam asam garam telah dilalui...
    16. Nik
      Nik
      Pak long,saya sudah PM link download..dan saya memohon maaf banyak2..kerana tak dapat hntar link download tu semalam,ada masalah sikit...maaf yer.
    17. aiereastz
      aiereastz
      Bro, satu lagi alternatif. cuber bukak deviantart.com, taip "anime tutorial". kat sini memang banyak cara2 nak lukis style manga or anime, malah blaja mewarna pon ader gaks. majoroti diorang guna photoshop & illustrator. semoga info nie berguna untuk ko, bro. gud luck : )
    18. aiereastz
      aiereastz
      Salam bro... sori, buat masa nie aku blom bersedia ntuk ajar sesaper lagi coz ader masalah2 len yang perlu aku setelkan. tapi kalau ko berminat nak tau software yang aku guner, ko cuber taip "systemax Sai" kat google or yahoo. Tapi buat masa nie memang tak berapa banyak tuto yang kuar pasal Software nie. apa2pon, sori bro
    19. trg7ija
      trg7ija
      Xpe bro..
      Aku nak try guna cara aku sendiri.. Hehe..bukan tak sudi, just nak test guna cara tersendiri je buat backlink..hehe..
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Home Page:
    http://www.ecardblog.net
    Location:
    Samudera
    Occupation:
    Part time surfer
    Snap, Edit, Publish.