Kasimo Aloi
Last Activity:
Jul 3, 2016 at 6:03 AM
Joined:
Feb 7, 2007
Messages:
5,330
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
3
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 3 84
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Location:
Lahad Datu,Sabah

Share This Page

Kasimo Aloi

Senior, from Lahad Datu,Sabah

Senior
Kasimo Aloi was last seen:
Jul 3, 2016
    1. tenteraangin
      tenteraangin
      SEO Kamikaze ke bro?
    2. Zainol Rashid
      Zainol Rashid
      Salam sejahtera,

      Maaf menganggu saudara. Buat pengetahuan saudara, sehingga hari ini pertandingan affiliate Rahsia Kedai T-Shirt Online hanya di menangi oleh Suhaimi Ismail (17 Sales) dan Kasimo Uloi (1 Sales). Jesteru saya bercadang untuk menutup jualan produk ini pada 20 Mac 2011.

      Jika saudara mempunyai sebarang bantahan, sila maklumkan kepada saya sebelum 20 Mac 2011 ini.
      Komisyen Affiliate akan dibayar pada 1 - 3 April ini seperti yang dimaklumkan dalam syarat-syarat affiliate. Terima Kasih.

      Regards,
      Zainol Rashid
    3. sHaN
      sHaN
      thanks diucapkan kepada bro coz memberikan "thanks" pd post sy..
      harap dapat kenal ngan lebih lanjut pasni..
      :P
    4. Kayrol Anwar
      Kayrol Anwar
      hahaha sama la ..hampir2 x kenal..apsal tukar nama bro
    5. khairilz
      khairilz
      kasimo jadi neeku? fuh..hampir2 xkenal
    6. FADZRI
      FADZRI
      Salam,

      Please contact sy pakai ym @ email @ tiket
      fadzridesign@yahoo.com

      ade order banner ek?
    7. aliff5
      aliff5
      Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

      Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

      Daftar dgn Handphone anda ;
      Caranya ; taip

      1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
      hantar ke 36553
      (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

      Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
      ON jarak 1MACC
      hantar ke 36553

      http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    8. FADZRI
      FADZRI
      salam

      Big Banner RM 15 (header) harga promosi ni :D

      sy cuba pm tp x dapat.
    9. huntai77
      huntai77
      Bro saya nak update sistem affiliate saya lah.
    10. jerryl ke
      jerryl ke
      Amount: RM20.00 Status: Successful
      Reference number: 1376277695
      Transaction date: 06 Mar 2010
      Transaction time: 11:44:36

      From Account 164052374435 WSA

      To 3rd Party Account Number: 154110027985
      Account Holder Name: SARIPUDDING BIN SALI

      Effective date: Today
    11. jerryl ke
      jerryl ke
      bro da buat byran...
      ade pe2 pm,or ym sy (kunciman88)...
    12. nikahmad0001
      nikahmad0001
      hi..
      ada paypal rate 3.3 nak YM aku
      nikahma@yahoo.com
    13. farhanaziz
      farhanaziz
      bro ak ade paypal kalo ko berminat
    14. Shazz
      Shazz
      Salam..

      Saya ade paypal kalu bro berkenan
    15. edward
      edward
      Saya tidak dapat download Panduan Buat Duit Tanpa Modal melalui laman web http://kasimo69.com/buatduit/ kerana
      tidak dapat borang isi nama dan alamat email disediakan.
    16. erryrawkx
      erryrawkx
      salam Kasimo. Boley x tlg install kn affiliate script ? Kalo boley, brape bayaran nya ?
    17. NazSobju
      NazSobju
      salam saudara Kasimo.saya nak tanya
      saya ada akaun paypal yg da verify tapi skg kad
      saya dah expired..

      selain add kad debit baru adakah saya boleh guna
      vcc untuk selesaikan maslah ni sebab skg saya tak
      boleh buat pembelian online dek kerana maslah kad expired.

      harap saudara boleh bagi pandangan..

      satu lagi jika benar vcc boleh tolong adakah vcc jenis yg boleh reload patut digunakan?

      terima kasih!
    18. abeys
      abeys
      salam...xleh nak dloa panduan mymasyuk..
      ada link yang baru?
    19. Izzuwan Adnan
      Izzuwan Adnan
      salam..asal xleh donlod ek panduan mmasyuk tu?hope, ade link len yg blh sya donlod..berminat gak ni..cmbez je..
    20. mstrse7en
      mstrse7en
      assalamualaikum,
      refer kat thread masalah rapidshare bro~
      leh pm or emel sy for details.
      mstrse7en@gmail.com.
      TQ.
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Location:
    Lahad Datu,Sabah

    Signature

    Jadikan Landing Page Anda Tersebar Secara Viral Dengan Percuma
    Melalui Medium Facebook Yang Mempunyai Berjuta Pengguna

    Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut