JaMaL
Last Activity:
Apr 23, 2013 at 11:44 AM
Joined:
Jan 14, 2009
Messages:
5,530
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
12
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 12 8
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0

Share This Page

JaMaL

Senior

Senior
JaMaL was last seen:
Apr 23, 2013
    1. Azizan76
      Azizan76
      Assalamualaikum abg jamal
      Saya mula kenal abg jamal ebook kerajaan...lama gak saya follow abg jamal...
      Sekarang abg jamal buat projek pa yer?
    2. Idil Ikhwan
      Idil Ikhwan
      Salam bang Jamal. Jangan lupa cek email ye. :)
    3. JaMaL
      JaMaL
      jika saya tak reply sini, emel saya di jamal230381@gmail.com ye...
      saya jarang tengok ruangan messages di sini...
    4. Cikgu Loh
      Cikgu Loh
      slm perkenalan abg jamal..rase2 ok x Ebook saya brkisar tntg Lepasan Spm..ok x??sy dh bce panduan pakar ebook abang..amat2 bernas dan menarik....mohon tips dari abg jamal utk pghasilan ebook yg trbaik.......
    5. nizamGREEN
      nizamGREEN
      A'salam.abang jamal saya masih baru dalam forum ni.saya ade beli buku RAK abang tapi masih tak tahu buat promosi dan nak tahu sangat laman web yang ade affiliate.tolong ajar saya lebih ilmu.
    6. SuccessHomeBiz
      SuccessHomeBiz
      Salam En.Jamal saya sedang mengikut panduan dalam ebook pemasaran melalui forum. Saya cuba buat pengiklanan dalam WTS tp tidak boleh dan saya dapat mesej yang mengatakan saya perlu menghantar sekurang-kurangnya 15 post. Boleh saudara bantu saya.. Terima Kasih.
    7. Izzat Yusof
      Izzat Yusof
      Salam..En Jamal..

      Selamat bertemu di WC. Sudah hampir habis membaca RAK. Sekarang da kena praktis terus. Mula aktif di WC.hehe
    8. remyaziz
      remyaziz
      Hi..anda main forex kan..

      saye
      invite anda join blog nih: http://forexwinsituasion.blogspot.com/


      tapi
      sy ingatkan kt anda..blog nih nk kite rahsiakan blog nih untuk
      pastikan program nih terus bejalan...ajak orng2 yg kenal jeh...
      bace
      dan fahamkan sendiri kt blog k..
    9. engshahrul
      engshahrul
      Salam, Jamal. Sy dh book utk bengkel affiliate pada 9 May
    10. ojangbest
      ojangbest
      salam jamal dah bukak email saya hantar tuh?keliru
      ni
    11. Edwin
      Edwin
      bang Jamal,

      sayay berminat dgn ebbok panduan JV.
      Bolehkah bro tawarkan ebook ni dgn harga RM30 kpd saya sbg seorg student IPTA ni..

      Ada apa2 bonus tak..hehe :)
    12. aimanaico
      aimanaico
    13. aliff5
      aliff5
      Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

      Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

      Daftar dgn Handphone anda ;
      Caranya ; taip

      1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
      hantar ke 36553
      (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

      Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
      ON jarak 1MACC
      hantar ke 36553

      http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    14. JaMaL
      JaMaL
      tak perasan messages kat sini...maaf ye:-)

      SPAM ni hantar ayat promosi kepada mereka yang tak mahukannya.....atau promosi membabi buta..

      Kalau ikut cara diajarkan dalam ebook RAK - itu bukan SPAM namanya:-)
    15. khalilmy
      khalilmy
      Salam.

      Apakah maksud spam dalam ayat ini;
      Agen pemasaran (affiliate) DILARANG KERAS melakukan aktiviti SPAM. Jika pihak kami menerima aduan tentang aktiviti promosi yang melanggar etika serta mengganggu privasi pihak lain (SPAM), maka tindakan keras akan diambil. Keahlian agen pemasaran akan dilucutkan dan segala komisyen yang dihasilkan akan disekat daripada dibayar.

      Dalam Affiliate Kerajaan pun saudara Jamal ada sebut. Boleh saudara Jamal bagi contoh.

      Terima kasih.
    16. khalilmy
      khalilmy
      Salam.

      Saya tengah membaca dan memahami ebook affiliate kerajaan. Banyak perkara baru yang saya belajar. Terima kasih pada Jamal. Buat masa ini saya tengah belajar dan aktifkan diri saya dalam forum WC ini seperti yang Jamal tulis dalam RAK1.
    17. zeff
      zeff
    18. sikhwan3
      sikhwan3
      slam bro jamal...sy br beli ebook anda rahsia affiliate kerajaan
      :-)
    19. hafizizain
      hafizizain
      Salam bro jamal.. Saya nak join jv jugak affiliate kerajaan ni.. boleh ke? List saya ada 1800++..
    20. zeff
      zeff
      salam bro. sabri syam tu siapa ya. mcm mana saya nak contact dia
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Signature

    [​IMG]