ilhamputra
Last Activity:
Apr 25, 2016 at 8:55 PM
Joined:
Nov 29, 2007
Messages:
1,757
Trophy Points:
36
Positive ratings received:
0
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 0 20
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0
Gender:
Male
Location:
selangor

Share This Page

ilhamputra

Newbie, Male, from selangor

Newbie
ilhamputra was last seen:
Apr 25, 2016
    1. mfarhan
      mfarhan
      Salam.. Sye baru beli produk tekniksimpleclickbank via link aff bro ilhamputra. Nama: Mohd Farhan Jamil. Emel: madfahan89@gmail.com . Bukti pembayaran: via cimbclicks online banking transfer. 19/05/2013. Pukul: 01:44pm.

      *sye on9 dgn smartphone sje. Jadi xdapat ni copypaste bukti pbyrn scre terus.
    2. Along Din
      Along Din
      Nama:Mohd Saifudin Bin Azhar.
      Email:msdealova86@gmail.com
      Kata kunci:Group Dominasi
      Clickbank - Youtube Sniper
    3. BuahDurian
      BuahDurian
      sy just search gig kat fiverr tu, gune keyword "add twitter follower".. masa sy bli gig tu, ade org jual 2000 follower guarantee.. tp sy dpt lebih.. dlm 2.5k follower :D
    4. Pjownotysaurus
      Pjownotysaurus
    5. Zainol Rashid
      Zainol Rashid
      Salam... Saya dah ubah beberapa post saya di WC. Tp saya xpasti di thread mne saudara punya promosi. Kalo blh mintak saudara bg URL thread saudara tue. Saya da cari, tp byk sgt. Maaf yerk... Saya xperasan. Main hentam jerk.

      Lagie satue, thread tersebut di freebies kew? Coz setahu saya kte hanya bleh letak promosi di feebies jerk. Saya nak jugak bukak thread saya sendri, tp da brapa kali bukak thread, semua kna review ngan administration & sampai skang xpublish2 lagie. Sy hantar hantar email kat stuth, xbalas2...

      Bleh kew bukak thread promosi di forum lain? Thx
    6. azizi90
      azizi90
      korg nk dpt duit tiap2 bulan tak..ni bkn penipuan..
      bisnes ni bisnes GDI,bler korg dpt sorg downline,korg akn dpt komisen uh tiap2 bulan aw..kalau beratus org korg dpt berape da en, campur gn downline punye downline kite sampai level 5 kite dpt komisen uh tiap2 bulan..dlm dollar beb tiap2 bulan korg dpt..sape boleh bagi kite duit dlm dollar tiap2 bulan..kalau rangkaian org bwh korg pon sampai level 5 rasenye korg dah ley dok uma tunggu duit bulan2 jer a..ak sendiri dah ade 96 org n cuma 24 org bwh aku dah sampai level 5..anda juga akan diberi tempoh percubaan selama 7hari..kalau nak linknya email di zizi_clunk@yahoo.com
    7. aliff5
      aliff5
      JOIN FREE JER
      Klik Iklan Dapat Duit

      Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
      Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
      Program untuk rakyat Malaysia

      CTH PDAPATAN
      » click 20 ads sehari = RM 0.6
      » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
      » pendapatan harian = RM 18.6
      » pendapatan mingguan = RM 130.2
      » pendapatan bulanan = RM558
      » Pendapatan tahunan = RM6696

      http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    8. Insight Master
      Insight Master
    9. penang
      penang
      mesej dah penuh...tak leh hantar maklumat pembayaran. Offer saya akan berakhir, kalau hari ini tak beli....
    10. kkpiipo
      kkpiipo
      salam..nape website ilhamputra da x de kuar ape2?n lg 1 mane nak download installer kaspersky yg ko jual key tu ek?and ape name installer yang nak bersihkan file2 avg dari comp?
    11. cybermoney2009
      cybermoney2009
      askum.... jom join bisnes mudah...
    12. wersofcked
      wersofcked
      Hey, nice dealing with you. :)
    13. iskandar
      iskandar
      Ilhamputra,

      No prob.

      Link ke sini: http://www.my-inspirational-quotes.com/category/dreams-quotes/

      Gunakan anchor text ni: Cita2 mesti besar.

      Bila siap sila hantar PM pada saya dgn:
      1. Acc Maybank
      2. Nama dia akaun
      3. Link pd post mana yg dah diedit.

      Kalau sblm 3:30, saya hantar jap tu. Kalau selepas 3:30, maybe dlm pkl 7 ke atas saya transfer.

      Saya akan masukkan RM5
    14. kkpiipo
      kkpiipo
      ilham putra..boleh saya belajar dgn awak? =)
    15. Mohd Yusmi Yusof
      Mohd Yusmi Yusof
      salam
      sorry Ilham dah penuh. huhuhu. Chilbob je dapat di respon cepat. next time k. soon aku buka balik. Saya tunggu awak lambat respon...berebut beb
    16. laila
      laila
      saya ni hanya tahu menulis saja mcm mana nak buat duit. Klu suruh saya buat majalah ke atau buku ke atau apa saja berkenaan penulisan insyaalah saya boleh buat
    17. laila
      laila
      saya skrg online ada apa2 yg boleh and tolong krn saya memang perlukan duit
    18. abuaki
      abuaki
      As`kum bro, bayaran baru je dibuat semak email ya.. terima kasih
    19. razali
      razali
      Untuk maklumat lanjut;

      www.bestlelong2u.com/ewallet
      www.bestlelong2u.com/ewallet
      www.bestlelong2u.com/ewallet

      Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

      Anda juga di jemput menyertai kami dalam PELAN PEMASARAN HEBAT ini,
      jangan tunggu lagi.

      Untuk maklumat lanjut, sila layari website saya:
      www.bestlelong2u.com/ewallet
      (Nota : Anda juga akan mendapat website PERCUMA seperti saya bila mendaftar di sini)


      Terima kasih ---
      ewallet
      TEAM PENGGUNA PINTAR
      Layari http://www.bestlelong2u.com/ewallet
    20. Sapikk
      Sapikk
      Semoga banyak yg dapat dipelajari dari ilhamputera ni..:P
  • Loading...
  • Loading...
  • About

    Gender:
    Male
    Location:
    selangor
    usahawan internet Malaysia