abdfatah
Last Activity:
Apr 4, 2016 at 10:49 AM
Joined:
May 22, 2007
Messages:
6,622
Trophy Points:
38
Positive ratings received:
2
Neutral ratings received:
0
Negative ratings received:
0

Post Ratings

Received: Given:
Like 2 3
Dislike 0 0
Agree 0 0
Disagree 0 0
Funny 0 0
Winner 0 0
Informative 0 0
Friendly 0 0
Useful 0 0
Optimistic 0 0
Creative 0 0
Old 0 0
Bad Spelling 0 0
Dumb 0 0

Share This Page

abdfatah

Senior

Senior
abdfatah was last seen:
Apr 4, 2016
    1. syamsul
    2. annarona
      annarona
      Peluang Jana Duit Raya..!!!

      Sudahkah anda join OneX?
      Anda sangat rugi jika tidak mulakan langkah anda sekarang!!
      Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu..memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join.
      siapa pon bole join. Memang senang nk jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual" dan untuk diterima.
      Inilah salah satu faktor penting utk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yg rendah".
      Sebabnya simple, orang yg nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah.
      Yang ini hanya RM20 je tapi mampu menjana USD99,000. Ramai yg sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup
      Dan banyak lagi sebab kenapa anda perlu sertai program ini.

      Daftar Sekarang !!
      http://www.onex.me/annarona

      Untuk maklumat lengkap dan sokongan, sila layari http://www.duitraya.biz/annarona

      SELAMAT HARI RAYA

      Yang Ikhlas,
      ANNARONA
    3. abdfatah
      abdfatah
      nak buat sendiri kad kahwin macam mana ehhh???
    4. abdfatah
      abdfatah
      jualan dah tutup... dapatkan cb mania terkini dengan otai im yang lain
    5. Zainol Rashid
      Zainol Rashid
      Salam... Saya telah melihat beberapa post saudara dalam WC berkenaan RCB. Kalo bleh saya nak bli RCB tersebut dr saudara coz pembelian RCB telah ditamatkan. Harap saudara dpt membantu. THX
    6. aliff5
      aliff5
      Pendapatan 3-4 Angka sebulan Dgn SMS

      Peluang untuk anda menjana pendapatan lumayan terbuka luas di sini. Dari pakej serendah RM100 (Iron), anda mampu menjana pendapatan sehingga 4 angka dengan usaha berterusan. Segala proses pendaftaran, info, pengeluaran bonus adalah melalui handphone sahaja! Canggih bukan? Sesiapa juga mampu melakukannya!

      Daftar dgn Handphone anda ;
      Caranya ; taip

      1M jarak REG jarak 60169221652 jarak Nama Penuh Anda
      hantar ke 36553
      (Note: 60169221652 adalah no penaja anda, jangan ditukar kepada no anda)

      Sebaik sahaja menerima jawapan SMS daripada server, taip:
      ON jarak 1MACC
      hantar ke 36553

      http://www.halimhazlin.net/?ref=aliff4
    7. abdfatah
      abdfatah
      saya tk join emel blast tersebut...
    8. mb30
      mb30
      Salam bro...saya firdaus..saya ada baca kt thread yang mana bro fazlie pernah buat tawaran untuk blast emel ke list mereka dan bayar upah...so tuan pun ade terima tawaran tue ke?kalo ada..saya berminat..kalo tuan ok...minta tuan emel kt saya di liberowinger@gmail.com..maaf menyusahkan!!
    9. ABO
      ABO
      Sorry all...Saya masih baru kat sini...So,ter'scam dulu...Sorry again.

      BUAT DUIT DENGAN KLIK
    10. ABO
      ABO
    11. ABO
    12. shaifulazlee
      shaifulazlee
      Assalamualaikum En. Fatah,

      Saya nak minta tolong berkenaan cloaking link affiliate. Saya try buat pd 1 link affiliate dulu dan dah buat ikut step by step sampailah pd gantikan dengan link yang telah di cloak. Bila saya buka website dan klik pd link tersebut ia tak boleh dibuka dan bagi error 404.
      Ni website saya: http://bestantispyreviews.com/# pd NoAdware cuba klik pd visit site (link yg lain saya belum tukar lagi)
      Harap maklum apa yg tak kena.
    13. yloria
      yloria
      Hi,

      Saya budak bru dlm dunia internet ni. Tapi, teringin nak buat biz online. Leh tak emel kat sy apa- apa peluang biz online yg baik?
      Bersemangat ni, tapi terlalu byk sy tgk kat wangcyber, pening kepala nak pilih.Harap bantu yer...

      yloria.ju@gmail.com
    14. cybermoney2009
      cybermoney2009
      Salam 1 malaysi.. nk share something best yang i join.. tengok kat sini ok
    15. Nasran
      Nasran
      Salam,

      Tahniah kerana Anda Pembeli bertuah untuk ebook saya "Panduan Web Hosting(berserta Hak Jualan Semula-MRR)"

      Anda boleh mendapatkan ebook saya dengan harga RM35 sahaja berbanding dengan yang lain iaitu RM37.

      Thread jualan ebook tersebut disini!

      Dapatkan sekarang sebelum saya tutup tawaran untuk ebook ini.
    16. abdfatah
      abdfatah
      free website baru nak mula promote... belum ada lagi...
    17. johnjimat
      johnjimat
      bro yg free website kt sig bro. bro da dpt x payment die?
    18. abdfatah
      abdfatah
      apekah mesej visitor inbox pun kena spammm???
    19. abdfatah
      abdfatah
      promosi ke? terima kasih kerana sudi membuat promosi kaww kaww kool punyaaaa...
    20. zamrudcc
  • Loading...
  • Loading...