Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    Normal Member afiq's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Trengganu
    Posts
    256
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Anda Ada Wordpress Premium Theme?



    Assalamualaikum......

    Saya di sini berminat untuk memasang premium theme pada wordpress saya. Jadi anda perlu install di wordpress blog saya.

    Theme yg saya berminat ialah corporate atau portfolio.

    Premium theme tu boleh je dr mana2 spt woo themes, themeforest atau lain2. Tapi jgn la yg percuma plak yer.

    Jadi bagi sesiapa yg ada lesen developer atau seangkatan dgnnya boleh lah reply thread ni dan nyatakan harga upah untuk install theme tersebut.

    Harap boleh bagi demo link sekali.....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member afiq's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Trengganu
    Posts
    256
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    BUMP.....

    ada sape2 yg ade premium theme wordpress bleh pm saya.

    dan nyatakan sekali harga utk install wordpress theme tu

  4. #3
    Normal Member playmaker_179's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Pontian,Johor
    Posts
    395
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default

    bro...bg template yg bro minat tu...kalo sy ade..sy bgtau...thanks..

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya tawarkan harga upah utk pemasangan wordpress premium Rm250 sahaja.
    Sila hubungi atau sms saya di 019-6784581
    emel id yahoo web5rus

    Layari web5rus dot com

  6. #5
    WC Premium MentorWP's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    68
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by afiq View Post
    Assalamualaikum......

    Saya di sini berminat untuk memasang premium theme pada wordpress saya. Jadi anda perlu install di wordpress blog saya.

    Theme yg saya berminat ialah corporate atau portfolio.

    Premium theme tu boleh je dr mana2 spt woo themes, themeforest atau lain2. Tapi jgn la yg percuma plak yer.

    Jadi bagi sesiapa yg ada lesen developer atau seangkatan dgnnya boleh lah reply thread ni dan nyatakan harga upah untuk install theme tersebut.

    Harap boleh bagi demo link sekali.....
    Saudara afiq masih memerlukan Premium themes? Saya mempunyai developer account utk sesetengah themes dan plugin yang amat berguna utk wordpress. Saya boleh ajarkan sekali bagaimana untuk menggunakan themes/plugin berkenaan. Sila PM saya.

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    14
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    hahaha.. banyak template premium yang ada kat internet. saya tak pernah beli template premium.. downlod free jer..

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Kota Kinabalu
    Posts
    55
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Hafiz Fadzil View Post
    hahaha.. banyak template premium yang ada kat internet. saya tak pernah beli template premium.. downlod free jer..
    boleh tuan tolongi saya bagi link untuk cari template REAL ESTATE utk digunakan di blogspot. yang ada .xml ye.. harap sgt pertolongan tuan..
    Promosi CELCOM 1Malaysia -RM30/pcs >>Limited Promo Time<< --PM ME

  9. #8
    Normal Member ridzhuanfirdaus's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Kuching Sarawak
    Posts
    277
    Thanks
    10
    Thanked 14 Times in 6 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by afiq View Post
    Assalamualaikum......

    Saya di sini berminat untuk memasang premium theme pada wordpress saya. Jadi anda perlu install di wordpress blog saya.

    Theme yg saya berminat ialah corporate atau portfolio.

    Premium theme tu boleh je dr mana2 spt woo themes, themeforest atau lain2. Tapi jgn la yg percuma plak yer.

    Jadi bagi sesiapa yg ada lesen developer atau seangkatan dgnnya boleh lah reply thread ni dan nyatakan harga upah untuk install theme tersebut.

    Harap boleh bagi demo link sekali.....
    tuan ,
    saya ada offer untuk tuan, ini link demo

    http://6e3da686.linkbucks.com

    boleh pm saya untuk best price terima kasih

  10. #9

  11. #10
    WC Premium Saiful_Azwan's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Kajang | Kuala Lumpur
    Posts
    991
    Thanks
    75
    Thanked 77 Times in 55 Posts

    Default

    Guna premium theme baru blog nampak kemas..

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 52
    Last Post: 03-10-2013, 03:37 PM
  2. Kat mana ada theme wordpress premium yang murah?
    By paragon in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 16
    Last Post: 08-05-2012, 02:40 AM
  3. RM50 - 18 Premium Theme di blog anda!
    By ikram84 in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 17
    Last Post: 05-13-2012, 05:05 AM
  4. Replies: 21
    Last Post: 01-25-2012, 08:41 AM
  5. Cabutan Bertuah Gile! Hadiah Premium Wordpress Theme - 5 hari aje yop!
    By iskandar in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-2009, 07:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •