Teknik Pemasaran Jualan Produk

Discussion in 'Teknik Pemasaran Internet' started by khairilz, Feb 3, 2008.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
  1. khairilz

    khairilz WC Premium
    WC Premium

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Founder Of Team Terabiz
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    aku baru je baca ebook The Upward Spiral Version 8..buku tu menerangkan tentang teknik pemasaran jualan produk dari mula sampaila habis..memang sesuai untuk bacaan semua sama ada newbie atau advance..

    aku nak share dan tanya something dalam ebook tu untuk anda semua..

    Proses Pemasaran Produk Paling Simple

    [​IMG]

    Proses Pemasaran Produk Yang Advance

    [​IMG]

    **boleh sapa2 terangkan teknik di atas? aku tak faham sangatla..dalam ebook tu ada terangkan tapi dalam english..faham2 je la aku ni sekolah pun tak abis lagi jadi kurang sikit kalau dalam english..

    mintak tolong sapa2 yang advance dalam hal nie sila terangkan..
     
    #1 khairilz, Feb 3, 2008
    Last edited: May 30, 2009
Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page