Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    WC Premium ar4style's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Puchong
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Servis Pereka Laman Web : Website, eCommerce dan Blog - 50% Diskaun




    Salam 1 Malaysia warga WC.

    Sempena pembukaan Ar4style Studio, kami ingin memberi 50 peratus diskaun kepada 15 orang yang membuat tempahan terawal.

    Hal ini bertujuan untuk membina portfolio dan membina kepercayaan pelanggan terhadap servis yang kami tawarkan ini. Untuk itu, jangan lepaskan peluang ini.

    Servis yang kami tawarkan :
    1. Website eCommerce
    2. Website Korporat
    3. Blog


    Untuk melihat portfolio dan harga yang ditawarkan boleh lah ke sini : Ar4style Studio

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member Cari Ilmu's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Shah Alam/Klang, Selangor
    Posts
    100
    Thanks
    3
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Default

    Mana Pereka Blog Untuk Junior...

  4. #3
    WC Premium ar4style's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Puchong
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Cari Ilmu View Post
    Mana Pereka Blog Untuk Junior...
    Dah update untuk profesional :-) Sebab kalau blog ramai yang dah tau buat. so update untuk laman web eCommerce dan company profile. Selesai 15 portfolio ni, saya up lagi untuk portal dan forum.. Buat satu² dulu supaya tak jadi masalah.

  5. #4
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 182 Times in 142 Posts

    Default

    Internal Server Error

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    A, A
    Posts
    43
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    Internal Server Error
    Contoh web ada x tuan

  7. #6
    WC Premium ar4style's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Puchong
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by gongbatu View Post
    Contoh web ada x tuan
    ada. Tapi tak banyak sebab saya pun masih baru. boleh tengok di website ar4style studio bahagian portfolio..

  8. #7
    WC Premium ar4style's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Puchong
    Posts
    35
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    Internal Server Error
    paklong, tadi saya tersalah tulis code dekat file .htaccess.. tak perasan pulak.. sekarang website dah up balek

Similar Threads

  1. Mencari Pereka Laman Web E-Commerce
    By moffaz in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 4
    Last Post: 11-20-2011, 06:02 PM
  2. Website Ecommerce Pro Pada Harga Murah-Dapatkan Segera Sebelum Servis Ditutup
    By iluvsuperstore.com in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 11
    Last Post: 06-30-2011, 08:24 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-19-2010, 09:54 AM
  4. DaHsyat !! Servis Ecommerce & Diskaun 50% !! LIMITED !!
    By iluvsuperstore.com in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2010, 04:56 AM
  5. Mengupah Pereka Laman Web
    By abanglong in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 7
    Last Post: 10-11-2008, 11:54 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •