Page 1 of 14 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 134
  1. #1
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Thumbs up [ Setup Windows VPS ] Termurah!! Setup Windows VPS




    Disini saya ingin menawarkan Service Setup Windows VPS.

    Sangat mudah, anda hanya perlu sediakan :

    1. Windows VPS (perlu beli dahulu dari mana-mana provider, saya sarankan ThrustVPS.com)
    2. Berikan kepada saya semua detail Welcome Mail (Forward sahaja email tersebut kepada saya.)

    Semasa anda membuat pembelian VPS nanti, anda diminta untuk mengisi beberapa perkara dibawah :

    1. Hotsname :
    2. RootPassword :


    Untuk Hostname, anda masukkan sahaja apa-apa nama / domainname. Kita tidak memerlukannya, melainkan anda mahu meletakkan website di windows VPS tersebut. ie: abc.com

    Untuk RootPassword, anda masukkan password yang mudah untuk diingati kerana password ini akan digunakan untuk log in ke Control Panel VPS.

    Itu sahaja, saya akan setup semuanya untuk anda & anda boleh terus connect ke VPS menggunakan Remote Desktop Connection.

    Anda hanya perlu membayar saya RM10 untuk upah kerja diatas.
    Saya akan guide anda melalui Skype, Email atau PM jika ada sebarang persoalan mengenai Windows VPS.

    Dengan cara ini, kita dapat menjimatkan masa berbanding saya memberikan coaching secara live seperti sebelum ini.

    Jika anda berminat dengan service ini, sila PM saya.

    Best Regards,
    solehpolysas
    Authorize RefererX Seller
    Full Time Advance Blogger.




  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    Windows VPS boleh digunakan untuk :

    • RefererX
    • Scrapebox
    • SBK (software blog komen - KMZack)
    • Bot for game
    • Bot for any script
    • Tools crawler & etc.

  4. #3
    WC Premium blankoguy85's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,940
    Thanks
    25
    Thanked 94 Times in 63 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    Windows VPS boleh digunakan untuk :

    • RefererX
    • Scrapebox
    • SBK (software blog komen - KMZack)
    • Bot for game
    • Bot for any script
    • Tools crawler & etc.

    yeahhhh...
    nak bg rate sket kt bro Soleh..
    saya baru jer hamikkkk ko.. VPS dari affiliate bro soleh..
    urmmmm ni cerita saya..

    * Jangan TAK subscribe produk dari bro soleh ni..sebab aperr??sbb SUPPORT bro soleh mmg tip top.
    * Jangan TAK subscribe produk ni..sebab aper?? sbb dari A-Z bro soleh akan bantu anda.
    * Jangan TAK subscribe VPS yg di syorkan bro soleh nie...sebab aper?? sbb HARGA dh la murah..Berpatutan plak tu.
    * Jangan TAK PM bro soleh utk subscribe dari link affiliate beliau..sebab aper??? sbb bro soleh ni friendly wooo...

    jadikk..aper tunggu lagik??
    tak perlu pening2 kepala cari VPS lain dah..

    VPS yg di cadangkan bro soleh telah terbukti..
    saya pun dh gunakannya..
    HARGA berpatutan.. siap ada TUTORIAL lagik dari bro soleh..

    saper nk bg tutorial FREE beb..

    MARI MARI MARI...
    Nak Dptkan Servis VIDEO JUALAN GEMPAK?? Klik SINI


  5. #4
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default


    Ni bro dah masta VPS la kan? senang je kan nak guna. Mula2 je xtau.. lepas tu senang sgt.

    Quote Originally Posted by blankoguy85 View Post
    yeahhhh...
    nak bg rate sket kt bro Soleh..
    saya baru jer hamikkkk ko.. VPS dari affiliate bro soleh..
    urmmmm ni cerita saya..

    * Jangan TAK subscribe produk dari bro soleh ni..sebab aperr??sbb SUPPORT bro soleh mmg tip top.
    * Jangan TAK subscribe produk ni..sebab aper?? sbb dari A-Z bro soleh akan bantu anda.
    * Jangan TAK subscribe VPS yg di syorkan bro soleh nie...sebab aper?? sbb HARGA dh la murah..Berpatutan plak tu.
    * Jangan TAK PM bro soleh utk subscribe dari link affiliate beliau..sebab aper??? sbb bro soleh ni friendly wooo...

    jadikk..aper tunggu lagik??
    tak perlu pening2 kepala cari VPS lain dah..

    VPS yg di cadangkan bro soleh telah terbukti..
    saya pun dh gunakannya..
    HARGA berpatutan.. siap ada TUTORIAL lagik dari bro soleh..

    saper nk bg tutorial FREE beb..

    MARI MARI MARI...

  6. #5
    WC Premium MrDisc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,405
    Thanks
    163
    Thanked 345 Times in 164 Posts

    Default

    Hoho..mmg kena subscribe nie under masta soleh..tunggu cpu siap jek nie...anta serbis sebab dah serba kekurangan..kasik upgrade sket laa...

  7. #6
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MrDisc View Post
    Hoho..mmg kena subscribe nie under masta soleh..tunggu cpu siap jek nie...anta serbis sebab dah serba kekurangan..kasik upgrade sket laa...
    wah, siap service CPU,
    lappy sy ni lama xservice, dah berhabuk..

  8. #7
    WC Premium blankoguy85's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,940
    Thanks
    25
    Thanked 94 Times in 63 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post

    Ni bro dah masta VPS la kan? senang je kan nak guna. Mula2 je xtau.. lepas tu senang sgt.
    lepasss dh di tutorr oleh bro soleh..
    mestilahhh dh tau..

    kalau tak..blur gak..
    he he he..

    terbaekk dari ladanggg
    Nak Dptkan Servis VIDEO JUALAN GEMPAK?? Klik SINI


  9. #8
    WC Premium MrDisc's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,405
    Thanks
    163
    Thanked 345 Times in 164 Posts

    Default

    lappy tuan soleh luaran jek nampak berhabuk, tapi tenaga dalaman POWERR & MANTOP...

    Servis sket sebab nak running 24/7..ganti laa kipas dgn aircond..

    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    wah, siap service CPU,
    lappy sy ni lama xservice, dah berhabuk..

  10. #9
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by blankoguy85 View Post
    lepasss dh di tutorr oleh bro soleh..
    mestilahhh dh tau..

    kalau tak..blur gak..
    he he he..

    terbaekk dari ladanggg

    Bagus la, live call ni senang nak faham sebab terus direct tahu apa masalah & terus selesaikan.. simple.

    btw practice make perfect..

    yg xseronoknye skg ni sy baru order 1 lg vps, tp diorang belum bg server detail sebab diorang buat manual semenjak mlm tadi, selalunya instant lps bayar terus dapat. hish, dah 6 jam tunggu.

  11. #10
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Setia Alam
    Posts
    4,667
    Thanks
    12
    Thanked 428 Times in 245 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MrDisc View Post
    lappy tuan soleh luaran jek nampak berhabuk, tapi tenaga dalaman POWERR & MANTOP...

    Servis sket sebab nak running 24/7..ganti laa kipas dgn aircond..
    pakai VPS je bro, jimat kos elektrik.. PC kuat makan letrik.. lappy xpe lg..

    Lappy sy berkilat la, bersalut plastik lg, keyboard lappy masih hitam berkilat mcm baru sebab xguna pon.

Page 1 of 14 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Windows 7 Troubleshooting - Kenapa Windows 7 xleh baca software lama?
    By imosnet in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 20
    Last Post: 12-02-2010, 04:12 AM
  2. Tak leh setup windows xp--HELP...
    By Azizi in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 18
    Last Post: 07-07-2009, 05:24 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •