Page 1 of 35 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 350
  1. #1
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Post >>TERBAIK<< Database RefererX by solehpolysas



    UPDATE 26 / 02 / 2013 !!

    Assalamualaikum,


    Saya ingin menjual DATABASE RefererX kepada user RefererX yang berminat.
    Dibawah ini saya senaraikan jenis database beserta harganya bagi setiap 1 Ribu (1K) URL.


    Last Update [26 FEB 2013]
    Jenis Log
    Harga bagi setiap 1K URL
    Jumlah Maksimum DB (URL)
    Feedjit
    RM1.50
    541,394 URL
    Cbox
    RM1.00
    481,603 URL
    WP.COM
    RM0.50
    3,701,598 URL
    Blogger.Com
    RM0.50
    17,953,199 URL
    Nuffnang
    RM0.50
    103,898 URL


    Jumlah database diatas akan bertambah dari masa ke semasa. Saya akan update jumlah database selepas mendapat database dalam kuantiti yang banyak.




    Jika sy lambat reply, boleh SMS sy di O14-2672655 / O19-5140653 untuk transaksi yang lebih pantas.


    Terima kasih.


    AMARAN!!
    1. DB yang anda beli hanya untuk kegunaan anda sahaja.
    2. Anda DILARANG sama sekali untuk berkongsi DB ini kepada orang lain.
    3. Anda DILARANG sama sekali untuk menjual semula DB ini.
    4. Saya MENGHARAMKAN Dunia & Akhirat kepada sesiapa yang memiliki DB saya ini secara TIDAK SAH.

  2. The Following User Says Thank You to solehpolysas For This Useful Post:

    MohdAbdulKarim (03-28-2012)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by MrDisc View Post
    Salam semua, disini ada sedikit review DB yang telah saya beli dari Tuan Masta Solehpolysas :



    - Hasil dari Stats Bitly diatas adalah 1/4 dari jumlah keseluruhan DB yang saya beli dari Masta Solehpolysas ( Hampir 200k DB dari Cbox & Feejit ). Masih run forest run dgn DB tersebut sehingga hari ini. Yang pasti kualiti traffik mmg ckup power!

    - Run RX baru 1 minggu dari tarikh pembelian DB dari solehpolysas.

    - Run via pc cap ayam jek. Ingat nak belaja run via VPS dengan pc cap ayam nie dari solehpolysas

    - Rank alexa setiap site pon semakin meningkat.

    Terima kasih atas support & tips tuan solehpolysas untuk run DB cbox & feedjit tersebut. Mmg betul laa kena nama awek "menggoda" & ayat2 gratis baru traffik masyuk..

    * Harap akan datang ada "BONUS" bila dapatkan new DB dari Tuan Solehpolysas..
    Quote Originally Posted by solehpolysas View Post
    Potensi traffik daripada DB Blogger.com sahaja ?

    Anda cuba lihat ss ini. Traffik pada 14 May 2012.


    Saya tidak cloack link blog saya, sy promote direct link.
    Saya yakin anda pun boleh dapat seperti itu atau mungkin lebih daripada itu.

    Cubalah.




    FAQ

    Q: Saya nak DB Cbox Malaysia sahaja boleh?
    A: Maaflah, tidak boleh kerana sukar untuk mengasingkan DB tersebut bg setiap negara..

    Q: Kenapa Harga DB Mahal sangat?
    A: Bagi DB Feedjit serta Cbox, sy membinanya menggunakan teknik tersendiri, disebabkan itu ianya mahal. Teknik sy 100% bukan ciplak teknik orang lain. Kualiti DB terjamin.

    Q: Saya ada blog berbahasa malaysia, DB mana patut sy beli?
    A: DB Cbox adalah pilihan yang terbaik.

    Q: Sy main adsense, DB paling best untuk dapat click mahal yang mana?
    A: DB WP.COM serta DB Feedjit adalah pilihan terbaik untuk traffik dari US.

    Q: Kenapa kerja promosi lambat sangat nak siap? jika DB besar, lagi lama la nak siap, ada tips untuk lajukan kerja promosi?
    A: Tips melajukan kerja promosi, sila lihat disini.

  5. #3
    WC Premium blankoguy85's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1,940
    Thanks
    25
    Thanked 94 Times in 63 Posts

    Default

    wahhhh...terbaekkkk
    Nak Dptkan Servis VIDEO JUALAN GEMPAK?? Klik SINI


  6. #4
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default


    official..

    apa testimoni bro lps guna DB Cbox tu?
    terbaik je?

    Quote Originally Posted by blankoguy85 View Post
    wahhhh...terbaekkkk

  7. #5
    WC Premium Hisham Yusof's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    UK
    Posts
    746
    Thanks
    137
    Thanked 122 Times in 45 Posts

    Default

    Nak beli 50k database cbox.
    Tolong PM detail pembayaran

  8. #6
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default

    Okey, dah PM..

    Quote Originally Posted by Hisham Yusof View Post
    Nak beli 50k database cbox.
    Tolong PM detail pembayaran

  9. #7
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default

    Update FAQ..
    sebelum beli, baca FAQ dulu ya..

    tapi jika masih ada soalan, jgn segan untuk bertanya..

  10. #8
    Normal Member zhilmy87's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Selangor
    Posts
    423
    Thanks
    12
    Thanked 27 Times in 11 Posts

    Default

    Nak bagi review utk thread ni... saya dah try 2 jenis database dari TT:

    1. 100k database Feedjit

    Database ni memang gempak... saya run satu malam lebih kurang 20k ++ database dah visit. Return visitor lebih kurang dalam 200++ dari US dan saya mendapat klik adsense lebih kurang USD0.80

    Pernah capai USD5 - USD10 sehari dengan database ni... tu pun run secara suke2 jer utk 1 website. Kalau buat dgn serius maybe boleh dapat lagi bnyk dari ni.


    2. 80k database Cbox

    Return visit selepas run database ni saya dapat visitor dalam range 400-500 sehari... db jenis ni mmg best utk tarik traffic. memang majoriti traffic yg masuk adalah dari Malaysia dan Indonesia. Terbaik lah bro... Utk website jenis bahasa melayu memang bole pergi jauh.


    *Overall database dari TT memang berkualiti... x rugi beli database ni. Bagi saya utk dapat traffic tinggi dan klik yg sedap kita kasi run DB Cbox siang hari dan untuk malam pula run DB Feedjit. Result mesti puas hati punya lah

  11. #9
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default

    Terima kasih kerana memberikan review..
    jika run dengan betul, pasti hasilnya tidak mengecewakan.

    Software dah power, DB dah yg terbaik, yang tinggal hanya optimize $$$ di blog..

    Quote Originally Posted by zhilmy87 View Post
    Nak bagi review utk thread ni... saya dah try 2 jenis database dari TT:

    1. 100k database Feedjit

    Database ni memang gempak... saya run satu malam lebih kurang 20k ++ database dah visit. Return visitor lebih kurang dalam 200++ dari US dan saya mendapat klik adsense lebih kurang USD0.80

    Pernah capai USD5 - USD10 sehari dengan database ni... tu pun run secara suke2 jer utk 1 website. Kalau buat dgn serius maybe boleh dapat lagi bnyk dari ni.


    2. 80k database Cbox

    Return visit selepas run database ni saya dapat visitor dalam range 400-500 sehari... db jenis ni mmg best utk tarik traffic. memang majoriti traffic yg masuk adalah dari Malaysia dan Indonesia. Terbaik lah bro... Utk website jenis bahasa melayu memang bole pergi jauh.


    *Overall database dari TT memang berkualiti... x rugi beli database ni. Bagi saya utk dapat traffic tinggi dan klik yg sedap kita kasi run DB Cbox siang hari dan untuk malam pula run DB Feedjit. Result mesti puas hati punya lah

  12. #10
    WC Premium solehpolysas's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sabak Bernam
    Posts
    4,593
    Thanks
    11
    Thanked 424 Times in 242 Posts

    Default

    Thread ni nampak x hot, huhu.. yg hot service, tp dalam senyap sebenarnya lagi ramai yg beli DB..

    disini sy ingin berikan sedikit tips bagi pembeli DB Cbox,
    pada Nickname, gunakanlah nama yg menggoda sikit,
    baru la dapat banyak visitor.. hehe, pastikan semua ayat2 menggoda.

    contohnya guna nama wanita, tu pon mengoda juga.
    sy dah cuba, memang sangat berkesan.
    tapi jgn sampai salah guna dah la..

Page 1 of 35 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 152
    Last Post: 01-11-2013, 03:03 AM
  2. Nak BELI Database CBOX RefererX (RX)
    By Hisham Yusof in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 5
    Last Post: 01-19-2012, 10:38 PM
  3. [Murah] Servis Cari Database RefererX
    By KnightRider in forum Servis / Perkhidmatan
    Replies: 5
    Last Post: 01-07-2012, 08:15 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 03-21-2011, 06:27 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •