Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    WC Premium mogharam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Johor
    Posts
    469
    Thanks
    6
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default [CABARAN AFFILIATE RahsiaWangFiverr]-Hadiah Top 8-iPad 3,Galaxy Tab 10.1,Lenovo Tab



    Salam hormat warga WangCyber,

    Dengan rasa rendah diri,saya menjemput anda untuk menyertai rakan JV/affiliate bagi produk saya iaitu RahsiaWangFiverr ..
    Untuk pengetahuan Tuan-tuan/Puan-puan..,

    www.RahsiaWangFiverr.com telah pun dilancarkan pada 5 Julai 2012,

    Untuk maklumat jJV,Affiliate,testimonial pembeli dan etc, sila rujuk thread ini,
    http://www.wangcyber.com/forum/jv-ce...-per-sale.html


    Dalam thread ini saya akan tunjukan Hadiah-Hadiah yang menanti kepada para affiliate,


    Top 1 affiliate (minimum 170 sales) = komisen affiliate + Ipad 3-16GB-4G






    Top 2 affiliate (minimum 150 sales) = komisen affiliate + Ipad 3-16GB







    Top 3 affiliate (minimum 130 sales) = komisen affiliate + Samsung Galaxy Tab 2 10.1/16GB/WIFI/3G





    Top 4 affiliate (minimum 110 sales) = komisen affiliate + Samsung Galaxy Tab 2 10.116GB/WIFI





    Top 5 affiliate (minimum 100 sales) = komisen affiliate + Samsung Galaxy Tab 2 7.016GB/WIFI






    Top 6 affiliate (minimum 60 sales) = komisen affiliate + Lenovo Tab







    Top 7 affiliate (minimum 80 sales) = komisen affiliate + MSI Enjoy 7





    Top 8 affiliate (minimum 40 sales) = komisen affiliate + Sylvania Sytab 7



    Harga: RM 67
    Komisen JV: RM 33.5 (50%)
    Komisyen akan dibayar pada setiap hujung minggu…


    CABARAN START DARI 12/7/2012-12/8/2012


    Jika ada sebarang soalan boleh PM saye atau hantarkan soalan anda ke rahsiawangfiverr[@]gmail.com

    Salam,
    Mogharam
    Attached Images Attached Images  

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium mogharam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Johor
    Posts
    469
    Thanks
    6
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    Terima Kasih Mod..

  4. #3
    WC Premium mogharam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Johor
    Posts
    469
    Thanks
    6
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    Hadiah hebat menanti anda..Jangan lepaskan peluang ini!

  5. #4
    Normal Member broFami's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Subang 2(duA)
    Posts
    415
    Thanks
    14
    Thanked 24 Times in 22 Posts

    Default

    Boleh terangkan lagi maksud minimum sale tu.. ? Kurang faham la bos.. Samada jumlah sale keseluruhan agen atau dari seorg egen ?
    Rugi kalau ada Fanpage tapi design cover Timeline anda BURUK >> klik sini cepat<<

  6. #5
    WC Premium mogharam's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Johor
    Posts
    469
    Thanks
    6
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    Default

    jumlah sales dari seorang ejen sahaja boss..
    tu syarat minimum...let say bro dapat 156sales..dan bro adalah top affiliate,maka bro hanya berhak untuk
    mendapat hadia kedua sahaja disebabkan jumlah sales yang tidak mencukupi..betul kan apa saye ckap ni?

  7. #6
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    524
    Thanks
    4
    Thanked 12 Times in 12 Posts

    Default

    wahh nak join2! hee! ^^
    Nak menjual tapi takde MODAL??? Dapatkan ebook percuma ini sekarang!!
    -->>http://bit.ly/S4fJgX

    Nak beli Ebook Teknik Simple Clickbank + FREE Gift 100USD ? PM saya! ^^


    Official FB ! ^^
    https://www.facebook.com/myazid22

  8. #7
    Normal Member amim's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    www.AmimBlog.com
    Posts
    750
    Thanks
    38
    Thanked 17 Times in 14 Posts

    Default

    hadiah mantop2 tu . best kalau dapat . tapi tak tau la leh dapatkan sales ke tak . hehehe

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    cabaran affiliate ni sudah tamat ke bro? sape pemenangnye?

  10. #9
    Normal Member Bizstudent's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    http://harfiz-bizstudent.blogspot.com/
    Posts
    591
    Thanks
    11
    Thanked 28 Times in 27 Posts

    Default

    Update laa pemenang TT... hehehe
    Perniagaan Internet | Blogging | Belajar Teknik SEO | Isu Semasa
    Harfiz-Bizstudent.Blogspot.Com

    Belum pernah jana wang dari Clickbank? Klik >>SINI<<

  11. #10
    Normal Member CrackerJack's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kuching
    Posts
    118
    Thanks
    17
    Thanked 21 Times in 8 Posts

    Default

    Betul tu, siapa pemenang cabaran affiliate itu, Bro.

Similar Threads

  1. Replies: 66
    Last Post: 07-01-2012, 06:17 PM
  2. Replies: 26
    Last Post: 04-27-2012, 02:55 PM
  3. Hadiah iPad 2.0. Cabaran Affiliate Superb Duperb Kewl !
    By RajaKamil in forum Lucu, Ajaib, Pelik & Misteri
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2011, 01:05 PM
  4. Replies: 52
    Last Post: 11-07-2010, 01:59 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-23-2010, 03:32 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •