View Poll Results: Apakah pandangan anda mengenai sistem point & level di WC?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • OK! Bagus!

    49 79.03%
  • KO! Cam tak best je!

    8 12.90%
  • Tak kisah la...

    5 8.06%
Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 97
  1. #1
    Administrator shuth's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2,879
    Thanks
    195
    Thanked 1,098 Times in 293 Posts

    Default Sistem Point & Level



    Salam...

    Kalau anda perasan.. sekarang sudah ada sistem point and level di bawah nama anda.
    Jadi, nak tanya pendapat ahli.. adakah ianya OK? atau KO?

    Saya sediakan poll.. harap ahli wc semua dapat beri komen mengenainya.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    fid
    fid is offline
    WC Premium fid's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    KB,Kel
    Posts
    849
    Thanks
    14
    Thanked 53 Times in 33 Posts

    Default

    Sistem dah ok...grafik die je yang kureng skit Kalau ade grafik yang cun melecun skit baru best
    Last edited by fid; 03-02-2012 at 03:37 AM.

  4. #3
    zis
    zis is offline
    WC Premium zis's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    414
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shuth View Post
    Salam...

    Kalau anda perasan.. sekarang sudah ada sistem point and level di bawah nama anda.
    Jadi, nak tanya pendapat ahli.. adakah ianya OK? atau KO?

    Saya sediakan poll.. harap ahli wc semua dapat beri komen mengenainya.
    ws..

    ahakzzz..ehem nak tanya sikit..apa kegunaan level n point tersebut?

  5. #4
    Administrator shuth's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2,879
    Thanks
    195
    Thanked 1,098 Times in 293 Posts

    Default

    point dan level tersebut adalah untuk mengukur tahap keaktifan anda di WC..
    view thread, reply thread, create thread, klik thanks, klik like, klik share, masa online, invite kawan..
    semua tu ada point..

  6. The Following 8 Users Say Thank You to shuth For This Useful Post:

    abutalib (03-02-2012), alfatihstudio (03-02-2012), aminbeb (03-05-2012), aWe 9 (03-02-2012), chibobski84 (03-02-2012), Ihzam Khairi (03-18-2012), mr.rzd (03-04-2012), paklong (03-02-2012)

  7. #5
    WC Premium
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Penang
    Posts
    680
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    untuk apa sebenarnya sistem point dan level ni? maybe shuth boleh share tujuan pelaksanaannya...

  8. #6
    zis
    zis is offline
    WC Premium zis's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    414
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by shuth View Post
    point dan level tersebut adalah untuk mengukur tahap keaktifan anda di WC..
    view thread, reply thread, create thread, klik thanks, klik like, klik share, masa online, invite kawan..
    semua tu ada point..
    ahakzzz..

    so apa kegunaannya? ada hadiah misteri ke? hehe
    kalo takde zis nak cadangkan bagi "sikit" penghargaan laa kat member2..
    contoh kalo dorang dah mencapai level 10..so dorang akan dapat satu free post kat paid section..
    dan bila dah mencapai level 30 ke..dorang akan dapat satu free advertise banner sebulan kat WC ni..
    maybe dengan cara ini akan menggalakkan lagi dorang menyumbangkan lebih banyak ilmu2 atau post2 atau apa saja yg berguna untuk rakan2 yang lain..
    apa pon ini cuma cadangan dari newbie macam zis ni..hehe

  9. #7
    WC Premium KMZack's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KLIA
    Posts
    3,900
    Thanks
    221
    Thanked 377 Times in 190 Posts

    Default

    selagi kita tk login button reply to thread tak muncul

    dan lagi satu imej ni kureng...kecik benor

    NOW AVAILABLE FOR U : >> TO Buy YouTube Views & Retention YouTube Views

  10. #8
    Normal Member RadiAlias's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Kerajaan Bumi
    Posts
    916
    Thanks
    52
    Thanked 42 Times in 28 Posts

    Default

    Graphics rasanya perlu dibaiki..

    Serta tujuan sistem ini diadakan juga perlu dijelaskan details macam cadangan zis tue..

    Ok..Thanks

  11. #9
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    penang+kedah+kelantan
    Posts
    242
    Thanks
    161
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Default

    ok jugak tu.. segala cadangan lain perlu dipertimbangkan..
    www.articledirectoryupdate.com

    Feel free to increase your FB like and your website traffic here..

  12. #10
    WC Premium chibobski84's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    4,475
    Thanks
    159
    Thanked 132 Times in 80 Posts

    Default

    wah.. pembaharuan yang menarik

Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ramadhan 2nd Level...
    By luqiem69z in forum Isu Semasa
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2011, 09:41 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 05-05-2011, 06:07 AM
  3. Terbaru!! PPL 5 level
    By jutawancd in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2008, 05:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •