Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Thumbs up Berminat nak Beli Blog Berprestasi Tinggi!!



    salam semua
    terus terang la yek
    saya kat sini berminat untuk membel daripada mana2 owner yang ada blog berprestasi tinggi
    untuk dijual

    saya sekarang ini sedang mencari mana yang sesuai
    jikalau ada boleh hantarkan dan PM saya detailsnya
    termausklah traffic untuk tempoh 6 bulan terakhir dan juga sumber pendapatan yang anda ada untuk tempoh 6 bulan......

    yang aman ada tu, mungkin boleh maklumkan kepada saya
    mana tahu 2 minggu lebih sebelum nak raya, anda dapat rara duit raya lebih tahun ini

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,274
    Thanks
    519
    Thanked 143 Times in 128 Posts

    Default

    wow .......berapa RM bajet tu..........
    niche apa ?

  4. #3
    Normal Member Arash's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    kenapa nak beli

  5. #4
    Normal Member blitz5755's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    136
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    aku nak jual www.iklanpasif.com tp trafik ciput je. sbb xpromote..tp dh ada visitor..mau ke?

  6. #5
    WC Premium vyner's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di Sebelah Mu
    Posts
    2,701
    Thanks
    61
    Thanked 203 Times in 158 Posts

    Default

    domain name nak ? aku leh bg harga super murah

  7. #6
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,459
    Thanks
    220
    Thanked 260 Times in 189 Posts

    Default

    mudahjual.com... ribu2 imabiz nak jual nie.. hehe..

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    wow .......berapa RM bajet tu..........
    niche apa ?

    begini pak long
    kalau ada web yang sudah cukup establish
    trafik tinggi
    pendapatan stabil
    boleh usulkan bajet

  9. #8
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by blitz5755 View Post
    aku nak jual www.iklanpasif.com tp trafik ciput je. sbb xpromote..tp dh ada visitor..mau ke?
    maaf tuan
    saya tak berminat dengan web sebegini
    saya tolak mentah2
    gud luck

    P/S : jadi mungkin lain dah tahu, web yang bagaimana yang saya mahukan

  10. #9
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vyner View Post
    domain name nak ? aku leh bg harga super murah
    maaf
    tak berminat

  11. #10
    Normal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    33
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Imabiz View Post
    mudahjual.com... ribu2 imabiz nak jual nie.. hehe..

    Maaf, tak berminat gud luck dengan model bisnes anda

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Siapa ada blog traffik tinggi?
    By DwenRasid in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-2011, 05:44 PM
  2. Nak Traffic Blog Dan Website yang Tinggi dan Free
    By man24 in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2010, 11:50 AM
  3. RM1 untuk 'beli' perhatian. berminat?
    By matieu in forum Survey & Poll
    Replies: 11
    Last Post: 03-24-2007, 09:54 AM
  4. Beli DVD Murah Dengan Kualiti Tinggi
    By eastmail in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2006, 07:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •