Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Normal Member ExceeDs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    909
    Thanks
    90
    Thanked 71 Times in 55 Posts

    Default FB Page Welcome Tab



    Sekarang kita dah x boleh set welcome tab sebagai default ehh..? ke ada setting lain.. mintak tolong otai2 facebook..

    Journey Seorang Newbie - $10/day -- nak follow.. meh sini.. http://blogger2day.com

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member wildmike's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Miri, Sarawak
    Posts
    109
    Thanks
    0
    Thanked 14 Times in 6 Posts

    Default

    aku pun nak belajar gak...tp hasil dari search yang google, kena upload tab baru dlm fan page tu
    ada software yg diguna utk create tab baru tu...kalau tak silap, boleh guna Kompozer...

    tapi lebih baik kalau ada yg dh terer tu share kat sini

  4. #3
    WC Premium vyner's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Di Sebelah Mu
    Posts
    2,609
    Thanks
    62
    Thanked 317 Times in 202 Posts

    Default

    saya terpandang kat siggy exceeds tu .. masih berkesan ke software tu ?
    Nak Diskaun RefererX dan Seductivex ? PM saya !

    PERCUMA ! Panduan Mudah Apply Akaun Adsense!

  5. #4
    Normal Member Safaza's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Mobile
    Posts
    316
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Default

    Timeline page yg skrg ni boleh buat welcome page & landing page sekali..
    Niche Authority Creator !

  6. #5
    Normal Member arnabkacak's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    221
    Thanks
    6
    Thanked 62 Times in 34 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Qwertyseo View Post
    Timeline page yg skrg ni boleh buat welcome page & landing page sekali..
    betul tuh..sangat setuju..leh buat email marketing lagi kat timeline..

  7. #6
    Normal Member Safaza's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Mobile
    Posts
    316
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 10 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arnabkacak View Post
    betul tuh..sangat setuju..leh buat email marketing lagi kat timeline..
    Hehe, boleh tambah email lists.
    Niche Authority Creator !

  8. #7
    Normal Member ExceeDs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    909
    Thanks
    90
    Thanked 71 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by vyner View Post
    saya terpandang kat siggy exceeds tu .. masih berkesan ke software tu ?
    InsyaALLAH berkesan.. hehe..

    Journey Seorang Newbie - $10/day -- nak follow.. meh sini.. http://blogger2day.com

  9. #8
    Normal Member ExceeDs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    909
    Thanks
    90
    Thanked 71 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Qwertyseo View Post
    Timeline page yg skrg ni boleh buat welcome page & landing page sekali..
    macam mana nak wat ehh.. contoh aku dah wat static iframe html.. dah ada tab welcome.. aku nak bila orang buka.. dia terus ke tab welcome tue.. sekarang dah x de ehh..? ke kena setting len..

    Journey Seorang Newbie - $10/day -- nak follow.. meh sini.. http://blogger2day.com

  10. #9
    Normal Member ExceeDs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    909
    Thanks
    90
    Thanked 71 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wildmike View Post
    aku pun nak belajar gak...tp hasil dari search yang google, kena upload tab baru dlm fan page tu
    ada software yg diguna utk create tab baru tu...kalau tak silap, boleh guna Kompozer...

    tapi lebih baik kalau ada yg dh terer tu share kat sini
    kalau nak guna image je pon boleh.. nak afdal guna kompozer pon leh.. huhu.. aku wat guna image je.. cuma masalah dia aku nak jadi macam nie.. bila orang buka.. dia direct terus ke welcome tab... bukan ke wall post.. ada sesiapa tahu.?

    Journey Seorang Newbie - $10/day -- nak follow.. meh sini.. http://blogger2day.com

  11. #10
    Normal Member ExceeDs's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    shah alam
    Posts
    909
    Thanks
    90
    Thanked 71 Times in 55 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by arnabkacak View Post
    betul tuh..sangat setuju..leh buat email marketing lagi kat timeline..
    nak cuba wat email marketing lah.. tapi x jadi.. huhu..

    Journey Seorang Newbie - $10/day -- nak follow.. meh sini.. http://blogger2day.com

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-13-2012, 01:29 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-04-2011, 03:57 PM
  3. Replies: 18
    Last Post: 12-17-2010, 06:01 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-31-2010, 01:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •